BIST 9.883
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.453,57
HABER /  GÜNCEL

Esenyurt'ta yan baktın cinayeti

1 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavga ile ilgili gözaltına alınan 6 'sı çocuk 8 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Abone ol

Esenyurt Yenikent Mahallesi 667'nci sokak üzerinde bulunan boş bir arazide iki grup arasında 16 Şubat 2011 tarihinde çıkan bıçaklı kavgada, 21 yaşındaki Kamuran Çağlar ölürken Naif Tekmen (19), Reşit Sevim (19), Umut Akdeniz (19) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, cinayetle sonuçlanan kavgaya katılan Mesut Ç. (19), Doğan Ç(19) ile çocuk yaştaki 6 kişiyi yakalayarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Mesut Ç. ile Doğan Ç. suçlamaları kabul etmezken çocuk yaştaki 6 zanlı işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Görgü tanıkları ile yaralıların ifadelerinden cinayetle sonuçlanan olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Bir alışveriş merkezinde bulunan kafede oturan iki grup arasında, "Yan baktın" tartışması yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bu kişiler güvenlikçiler tarafından dışarı çıkarıldı. İki grup dışarıda kavga etmeyi sürdürdü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 kişi Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.