BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP seçim yarışına hızlı başladı!

CHP'nin seçim kampanyasını Anadolu'daki vatandaşlar duyurmak için yola çıkan seçim araçları 1 günde rekor üye kaydı yaptı.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partilerinin seçim araçlarının Malatya, Sivas, Eskişehir, Konya ve Kocaeli'nde bir günde 4 bin 300 kişiyi CHP'ye kaydettiğini bildirdi.

CHP Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, örgütlerden ve örgütlenmeden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in Genel Merkez'den seferber ettiği seçim araçları, Malatya, Sivas, Eskişehir, Konya ve Kocaeli'nde halka hizmet vermeye başladı.

Tekin, konuyla ilgili, "Beş ilde on binlerce vatandaşımız seçim araçlarındaki teknik bilgi ve belgeden yararlandı. Seçim araçlarımızdaki görevli arkadaşlarımıza başvuran vatandaşlarımız, seçmen kütüğünde kayıtlı olup olmadığını araştırdı, öğrendi. Bu arada il ve bölgelerindeki sorunları da kaydettirdi" açıklamasında bulundu.

Bu sorunların anında Genel Merkeze iletildiğini ve özenle değerlendirildiğini ifade eden Tekin, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız, seçim araçlarımızda çaylarını içerken, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun illerine, gençlere, kadınlara yönelik olarak gönderdiği mesajları da ekrandan izliyorlar.

Sorun toplayan, mesaj aktaran, seçmen kaydı üyeliği konusunda vatandaşa bilgi veren seçim araçlarımız, Malatya, Sivas, Eskişehir, Konya, Kocaeli'nde bir günde 4 bin 300 vatandaşımızı CHP'ye kaydetti."