BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,75
ALTIN 2.433,76
HABER /  MAGAZİN

Ünlü pop yıldızı 13 banyolu ev aldı!

Dünyanın en önemli isimlerinden olan Spears aldığı ev ile herkesi şok etti. İşte onu evinin detayları..

Abone ol

ABD'li ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın, 20 milyon dolara aldığı evinde, 10 yatak odası, 13 banyo ve balo salonu bulunuyor

Pop müziğin prensesi olarak adlandırılan Britney Spears, ABD'nin Los Angeles kentinde toplam alanı 12 bin metrekare olan tam 20 milyon dolar (31 milyon 500 bin TL) değerinde ultra lüks bir ev satın aldı.

2 BİN METREKARE
Oturduğu Los Angeles'ın Calabasas bölgesinden birkaç kilometre güneyindeki çok özel bir mahalle olarak bilinen Hidden Hills'e taşınacak olan Spears; böylece Jennifer Lopez, Ozzy Osbourne ve Kim Kardashian gibi ünlülere komşu oldu. Spears'in 8.9 milyon dolarlık (14 milyon TL) evinden daha büyük ve lüks olan 10 yatak odalı ve 13 banyolu evin iç kullanım alanının yaklaşık 2 bin metrekare olduğu belirtildi. Yüksek tavanı ve ahşap yer döşemeleri bulunan evde ayrıca dev bir balo salonu bulunuyor. Diğer yandan evdeki pembe renkteki çocuk odasının Spears'ın oğulları 5 yaşındaki Sean Preston ve 4 yaşındaki Jayden James'in zevkine göre yeniden dekore edileceği belirtildi. Evdeki video oyunu makineleriyle, langırt ve hokey masalarının çocukların özel isteğiyle düzenlendiği vurgulandı.