BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP’nin Cuma namazı duyarlılığı

CHP lideri Kılıçdaroğlu Düzce gezisinde Cuma namazı saati nedeniyle programında değişiklik yaptı.

Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

DÜZCE- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Genceartı Projesi’nin açılışı için gittiği Düzce’de gezisi Cuma namazı saatine denk gelince vatandaşları rahatsız etmemek için program saatini değiştirdi.

Kılıçdaroğlu Hasanlar Barajı kenarında yaklaşık 30 dakika bekledi. Baraj kenarında kendisini takip eden partililerle sohbet eden Kalıçdaroğlu kucağına aldığı bir çocuğun inmek istememesi üzerine, "İktidar kokusu aldı tabi" esprisi yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlerin istihdamını arttırmak için başlatılan Genç artı projesinin açılışı için Düzce’ye gitti. Saat 10.30’da Düzce’de yapılan açılış toplantısına katılan Kılıçdaroğlu daha sonra bir başka açılış için Yığılca ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

Ancak bu arada CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce programın Cuma namazı saatine denk geldiğini fark etti. Namaz saatinde konvoy halinde, anons yapılan otobüsle ilçeye girmenin sıkıntı yaratabileceği uyarısı üzerine ilçedeki program saati değiştirildi. CHP’li yöneticileri ve partilileri taşıyan otobüs ile diğer araçlar Düzce’nin Hasanlar Barajı kenarında bekletildi. Programı izleyenler baraj kenarında güzel manzaranın tadını çıkardı.

KÜÇÜK KIZ İKTİDAR KOKUSUNU ALDI

Bu arada Düzce’den özel aracıyla yola çıkan Kılıçdaroğlu’da yaklaşık 15 dakika sonra araçların beklediği baraj kıyısına geldi. Yaklaşık 30 dakika burada bekleyen Kılıçdaroğlu baraj kenarında manzarayı izledi, partililerle Düzce’nin sıkıntıları üzerine sohbet etti. Kendisini izleyen vatandaşlarla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu çocukları sevdi. Kılıçdaroğlu kucağına aldığı Nehir isimli küçük çocuğu sevdi. Çocuk annesinin geri almak istemesine rağmen Koılıçdaroğlu'nun kucağından inmek istemedi. Kılıçdaroğlu bunun üzerine,  “İktidar kokusunu aldı tabi” esprisi yaptı.

HAYIRLI CUMALAR ANONSU

Kılıçdaroğlu’nun Düzce programında otobüsten yapılan anonslarda sık sık “Hayırlı Cumalar” kutlaması yapıldı.

DAVULCULAR BU MARŞI SEVDİ

Onur Akın’ın “Bir Islık da Sen Çal” şarkısı tuttu. Kılıçdaroğlu’nu karşılayan davulcular, ellerinde davullarla bu şarkıyı çaldı.

BERHAN ŞİMŞEK DE KATILDI

Parti üst yönetimi ile sıkıntı yaşadıktan sonra milletvekili adaylığı için il başkanlığından istifa eden Berhan Şimşek de Kılıçdaroğlu’nun Düzce programına katıldı. Özel aracıyla Düzce’ye gelen Şimşek protokol sırasında Kılıçdaroğlu ile selamlaştı, programdan sonra yine özel aracıyla geri döndü.