BIST 9.560
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.487,31
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Esenyurt'ta bekçi sevgilisi ayrılmak isteyince kadının gözü döndü! Silahı başına dayadı

ESENYURT'ta gece bekçisi olan sevgilisinin ayrılmak istediğini duyan L.S., onun silahını alarak intihara kalkıştı. Olay yerine sevk edilen müzakereci polis sayesinde kadın ikna oldu. İkili daha sonra polis merkezine götürüldü.

Abone ol

Esenyurt Turgut Özal Mahallesi'nde L.S. adlı kadın, 4 katlı apartmandaki yaşadığı eve ziyaretine gelen Büyükçekmece'de gece bekçisi olan erkek arkadaşı ile tartışmaya başladı. Sevgilisinin ayrılmak istediğini söylemesi üzerine kadın, erkek arkadaşının tabancasını alarak "İntihar edeceğim" diyerek tehdit etti.

Evden gelen sesleri duyan bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Trafiğe kapatılan sokakta, özel harekat ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı.

Müzakereci polis ekiplerinin ikna çabaları sonucu teslim olan L.S. ve erkek arkadaşı ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Çığlıkları duyduğunu söyleyen L.S.'nin bir komşusu, "Evde televizyon izliyordum. Seslerin oradan geldiğini sandım. Daha sonra çığlıkları duydum. Bir kadının, 'İmdat, komşular yetişin' dediğini duydum. Camı açtığımız da karşı binadan sesin geldiğini anladık. Biraz sonra balkonda bir kadın gördüm. Konunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama intihar olduğu söyleniyor" dedi.