BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Eşcinsel sapık ilişkiler başladı! PKK'dan kaçan kadın teröristin itirafı

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

PKK terör örgütünden kaçıp teslim olan E.A. adlı kadın terörist, işkence ve tecavüzler nedeniyle örgütte sık sık intihar olaylarının yaşandığını söyledi.

Abone ol

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, E.A. adlı terörist, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. İfadesinde ise örgüte dair kan donduran bilgiler verdi. 

İfadesinde örgüte erkek arkadaşının etkisiyle katıldığını, Irak'ın kuzeyindeki kamplarda bir süre eğitim aldığını ardından başka bölgelere gönderildiğini anlatan E.A., bu süreçte gördükleri ile yaşadıklarından dolayı  pişman olduğunu ve kaçarak, teslim olduğunu belirtti.

Eşcinsel sapık ilişkiler var

E.A., örgüt içerisindeki huzursuzluk ve güvensizlik ortamının sürekli arttığını, eş cinsel, çarpık ve yoz ilişkilerin çok yaygın hale geldiğini ifade etti. Üst düzey örgüt mensuplarının hiçbir yasağı tanımadığını, buna karşı yasağa uymayan alt düzeydeki örgüt mensuplarına işkence uygulandığını belirtti.

Kaçamayan intihar ediyor

İşkence ve tecavüzler nedeniyle örgütten kaçanlar ile kaçmak isteyenlerin sayısının arttığını vurgulayan E.A., kaçamayanlar arasında da intihar edenlerin sayısının her geçen gün yükseldiğini ifade etti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar
Foto Galeri Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar Galeriye Gözat