BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

ES-ES ’KUPA’YA KİLİTLENDİ

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı. <br...

Abone ol

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı.
Kulüp Tesisleri’nde basına kapalı olarak Teknik Direktör Ersun yanal gözetiminde çalışan futbolcuların, geçtiğimiz hafta evlerinde aldıkları Beşiktaş mağlubiyetini unutup kupada karşılaşacakları Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandıkları görüldü.
Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Fenerbahçe karşısında istedikleri skoru alarak finale çıkmak istediklerini belirterek, kart cezalısı Kamara dışında takımda eksik bulunmadığını söyledi. Kupada iddialarının devam ettiğini aktaran Tüzün, “Eskişehirspor’un her dönem hedefleri olur. Bu hedeflerin lig ayağında şanssız maçlar kaybederek orta sıralara düştük ama hedeflerimizin ikinci ayağı olan kupada, iddiamız ise hali hazırda devam ediyor. İnançlı olduktan sonra bunu başarabilecek kadroya sahibiz. Umuyoruz ki İstanbul’da istediğimiz skoru elde ederek finale çıkan taraf biz oluruz. Eskişehirspor ruhuna göre mücadele etmemiz halinde hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.
Tüzün, şuanda transfer çalışmaları üzerine pek fazla yoğunlaşmadıklarını ifade ederek, sezon bitiminde bu konu üzerinde net bir şekilde durulacağını kaydetti.