BIST 11.007
DOLAR 42,51
EURO 49,54
ALTIN 5.765,39
HABER /  GÜNCEL

Erzurum'da üniversite öğrencisinin talihsiz ölümü! Törende hüzün ve gözyaşı hakim oldu

Erzurum'da üzerine çatıdan kar ve buz kütlesi düşmesi sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Arif Talat Algın için Atatürk Üniversitesinde tören düzenlendi.

Abone ol

Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 3. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Algın'ın cenazesi, Edebiyat Fakültesi binasına getirildi.

Burada düzenlenen törende, arkadaşları tabuta Türk bayrağı sardı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, acı olaydan derin üzüntü duyduğunu belirterek, arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Erzurum'da üniversite öğrencisinin talihsiz ölümü! Törende hüzün ve gözyaşı hakim oldu - Resim: 0

Daha sonra helallik alınması ve cenaze namazının kılınmasının ardından Algın'ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Bursa'ya gönderildi.

Duygusal anların yaşandığı törene, Algın'ın ailesi, arkadaşları ve akademisyenler katıldı.

Erzurum'da üniversite öğrencisinin talihsiz ölümü! Törende hüzün ve gözyaşı hakim oldu - Resim: 1

Lalapaşa Mahallesi 1. Sümbül Sokağı'nda 24 Aralık'ta gece saatlerinde Arif Talat Algın'ın üzerine önünde yürüdüğü binanın çatısından buz ve kar kütleleri düşmüş, ağır yaralanan üniversiteli genç tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde dün akşam yaşamını yitirmişti.

Erzurum'da üniversite öğrencisinin talihsiz ölümü! Törende hüzün ve gözyaşı hakim oldu - Resim: 2