BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,57
ALTIN 2.384,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzurum'da amatör sporcular dert yandı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, dün akşam amatör kulüplerin dertlerini dinledi.

Abone ol

Harbişspor Kulübü’nde gerçekleştirilen zirvede Çintimar, amatör spor kulüplerin yöneticileri ve antrenörlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları aradı.

3 Temmuz Stadı’nın çehresini değiştiren ve modern görünümde yan yana iki sentetik çim saha yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, stadın çevre düzenlemesi ve ışıklandırması içinde düğmeye bastı. Çok sayıda kulüp yöneticisi ile antrenörünün ilgi gösterdiği toplantı gece geç saatleri kadar sürdü.

Göreve geldikleri günden beri spor dalı ayrımı yapmadan tüm spor branşlarına yeni tesisler kazandırmak için çalıştıklarını ve bunda da büyük başarı elde ettiklerini ifade eden Çintimar, semt sahalarının yanı sıra Erzurum’a 3 Temmuz Stadı’nın yanı sıra Üniversiade Arena Stadı’nın yanında bir sentetik saha yaparak amatörlerin hizmetine sunduklarını, yeni bir saha yapmak içinde inşaat çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Futbol Oyun Kuralları Standartlarına uygun olarak yapılan yeni sentetik çim sahanın Eylül ayında biteceğinin müjdesini amatörlere verdi. Çintimar, yapılan yeni sahada soyunma odalarının yanı sıra kafeterya ve çay salonunun da bulunacağını söyledi.

3 TEMMUZ’UN ÇEVRESİDE YENİLENECEK

3 Temmuz Stadı’nın çehresini değiştirerek Amatör Spor Kulüplerinin ve Erzurum gençliğinin hizmetine sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 3 Temmuz Stadı’nın çevresini de değiştirecek. Çintimar, daha önce amatör camianın 3 Temmuz Stadı’na yeni yapılan iki sentetik çim sahanın futbol oyun kurallarına uymadığını iddia etmişti. Dün akşamki toplantıda sahaların futbol standartlarına uygun olduğu belirtilmesi üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar,iki sentetik çim sahanın çevre düzenlemesini ve ışıklandırma sistemiyle yapılması gereken tüm işlemlerin yerine getirileceğini söyledi. Çintimar, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi içinde harekete geçerken, amatörlere gece de maç ve antrenman yapacaklarının müjdesini verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, stadın etrafında çevre düzenlemesinin yanı sıra stadyumun giriş kapılarını yapacaklarını söyledi.
Oltu’ya da modern ve aydınlatma sistemli bir sentetik saha yaptıklarını ve sahanın ihalesinin gerçekleştirildiğini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’a bir çok semt sahası kazandırdıklarını ve yedi tanede de sentetik saha yaptıklarını söyledi. Hedeflerinin Erzurum’a 20 tane sentetik çim saha kazandırmak olduğunun altını çizen başarılı müdür, yaptığı çalışmalarla Erzurum Amatör Futbol Camiasının da takdirini kazandı.

AMATÖRLER TEŞEKKÜR ETTİ

Dün akşam gerçekleşen zirvede Amatör Kulüplerin Yöneticileri, hizmetlerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür ettiler.

Türkiye Futbol Antrenörleri Erzurum Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan’da, 3 Temmuz Stadı’na yan yana yapılan iki sentetik sahanın futbol oyun kurallarında ölçülere uyduğunu, çevre düzenlemesinin ve ışıklandırma sisteminin bitmesinden sonra 3 Temmuz Stadı’ndan en iyi şekilde faydalanacaklarını sözlerine ekledi.