BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.418,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzincan'da trafik birbirine girdi

Erzincan merkezde Dörtyol olarak anılan bölgeki sinyalizasyon sistemi devre dışı bırakılınca sürücülerin kafası karıştı.

Abone ol

Erzincan’da şehrin merkezi olan ve Dörtyol olarak adlandırılan Cumhuriyet Meydanı’nda sinyalizasyon karmaşası yaşandı.

Yaya geçitlerine döşenen ışıklı şeritlerin onarım çalışması sırasında trafik ışıklarının devre dışı kalmasından dolayı trafikte tam bir karmaşa vardı ve ardından trafik kazaları yaşandı. Araç sürücüleri ise duruma tepki gösterdiler. Yaya geçitlerine döşenen ışıklı şeritlerin onarımı sırasında Dört yolda bulunan trafik ışıklarının devre dışı kalması, trafik karmaşasına neden oldu.

Dakikalarca beklediler

Trafik akışının yoğun olduğu öğlen saatlerinde yapılan onarım çalışmaları nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Trafik ekiplerinin müdahalesine rağmen, yaya geçitlerindeki çalışma ve trafik ışıklarının yanmamasından dolayı araçlar dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Yaşanan yoğunluk ve kavşaktaki karmaşa nedeniyle maddi hasarlı bazı trafik kazaları da yaşandı. Araç sürücüleri ise trafik akışının en yoğun olduğu saatlerde yaya geçitlerinde yapılan çalışmalara tepki gösterdiler. Bu tür çalışmalar yapılırken uygun saatler seçilmesi gerektiğini söyleyen sürücüler, yetkililerin daha duyarlı olmasını istediler.