BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.507,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elazığ doğalgazla ısınmayı sevdi

Kış mevsiminin sert geçtiği Elazığ'da vatandaş doğalgazlı ısıtma sistemlerine alıştı.

Abone ol

Elazığ'da doğalgaz kullananların sayısı giderek artıyor. Elazığgaz İşletme Müdürü Zülküf Turhan, 2010 yılı çalışmaları kapsamında planlanan hedeflere Aralık ayı itibarıyle ulaşılacağını söyledi.

Elazığgaz İşletme Müdürü Zülküf Turhan, 2010 yılı çalışmaları kapsamında planlanan hedeflere ulaşılması noktasında önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Geçen yıl 1200 civarında olan faal kullanıcı sayımız bu yıl daha kış mevsimine girilmeden 9 bine ulaşmış durumda. Abone sayımız ise 31 bine ulaştı. Tabii ki bizim bu yıl için belirlemiş olduğumuz hedeflerimiz var. Bu hedeflerimiz arasında faal kullanıcı sayısının 12 bin 500'e, abone sayısının ise 36 bine ulaşmasını hedeflemiştik. Aralık ayına kadar bu hedeflerimize ulaşacağımızı sanıyorum. Yatırım bazlı çalışmalarımız da devam ediyor. Geçen yıl şebeke götürdüğümüz mahallelerde abone bağlantılarının yapılmasının yanında Hankendi beldesine şebekenin götürülmesi çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanında toplu olarak talep gelen bazı bölgelere şebeke götürülmesini planlıyoruz. Bu yıl içinde yapılması planlanan çalışmaların üzerinde bir çalışma yaparak sezonu tamamlayacağımızı sanıyorum."