BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.472,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gölbaşına taşınmak sonumuz olur

Başkentli galericilerin bir araya geldiği toplantıdan "Gölbaşı bizi bitirir" mesajı çıktı.

Abone ol

Başkent Otomotivciler Derneği, kentin pek çok yerindeki galerilerin Gölbaşı'na taşınmasının sonları olacağını savundu. Yaklaşık 250 galericinin buluştuğu toplantıda herkes "Gölbaşı bizi bitirir, bu bizim için yok oluştur” fikrinde birleşti.

Keçiören Ankara Evi'nde yapılan toplantıda ilk konuşmayı yapan Dernek Başkanı Aydın Erkoç, Ankara'daki 600 kadar 2. el satış yapan galericinin Gölbaşı'nda tek bir yerde toplanacağını hatırlatarak, bu işin kendileri için bir "son" anlamına geldiğini söyledi.

Erkoç, "Yeni yapılması planlanan Gölbaşı'nda 350 dükkan olacağını ancak Ankara’da 600 galerici olduğunu belirtti. Bu dükkanların parası olan herkese satılacağını söyleyen Erkoç, bu durumun işi “rant” haline getireceğini ifade etti.

TEK MERKEZDE OLMASIN

Şehrin sadece bir yerinde değil müsait olan 2 ya da 3 ayrı noktasında da galerici siteleri oluşturulması gerektiğini belirten Dernek Başkanı Aydın Erkoç sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir insan araba almak için 40 km yol gitmez. Gölbaşı hepimizi bitirecek. Şehir içinde uygun olan yerlere siteler yapılmalı. Yoksa insanlar internetten ve sokak aralarındaki satıcılardan araba almaya hızla devam edecek."