BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Ersoy Yıldızhanı kızdırdı

Bülent Ersoy, canlı yayında sanatçı Sibel Can hakkında büyük bir gaf yaptı.

Abone ol

Bülent Ersoy, canlı yayında İzzet Yıldızhan'a, Sibel Can için ''Sen galiba bizim kızı beğeniyorsun. İstersen aranızı yapabilirim" dedi. Can, ''Duymamış olayım'' dedi, TV'de reklam arası verildi

Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan'ın özel bir kanalda yayınlanan şov programına katılan Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, canlı yayında sanatçı Sibel Can hakkında büyük bir gaf yaptı. Önceki akşam yayınlanan programdaki olay şöyle gelişti:

İzzet Yıldızhan programda Sibel Can'ın son albümünde yer alan ve sözleri Sezen Aksu'ya ait 'Lale Devri' isimli şarkıyı seslendirdi. Bunun üzerine Bülent Ersoy Yıldızhan'a, evli Sibel Can'ı kastederek, "Sen galiba bu şarkıyı değil de onu okuyan bizim kızı beğeniyorsun. İstersen aranızı yapabilirim" dedi.

Stüdyoda bir anda soğuk rüzgarlar estiren bu sözler üzerine programa hemen reklam arası verildi. Yeniden yayına girildiğinde ise Ersoy kırdığı potu telafi etmek için şaka yaptığını söyledi. Ancak Ersoy'un sözlerine kızan Sibel Can "Bunları duymamış olayım" diyerek tepkisini dile getirdi.