BIST 10.644
DOLAR 32,11
EURO 35,05
ALTIN 2.524,52
HABER /  MAGAZİN

Ersoy uğruna intihara kalktı

"Nişanlanacaktık ama beni aldatıyor" diye intihara kalkıştı.

Abone ol

Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy'un Kahramanmaraşlı aşığı Yakup Çelikhan intihara kalkıştı.

Ersoy'un İzmirli bir gence aşık olduğunu öğrenen yerel sanatçı Yakuphan, ölmek istedi. Antalya'nın Alanya ilçesinde bir binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden şarkıcıyı polisler zor ikna etti.

ESRA CEYHAN'IN PROGRAMINDA NİŞAN YAPACAKTIK

Yakuphan adliye çıkışında, "Benimle evleneceğini söylemişti. Esra Ceyhan'ın programında Bülent Ersoy'la nişan yapacaktık. Şimdi beni aldatıyor. Ben onsuz yaşayamam." dedi.

Ersoy'un kendisini yaklaşık bir yıldır oyaladığını iddia eden Yakuphan, Alanya'da bir restoranın çatısına çıkarak ölmek istedi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık 1 saat süren diyaloglar sonunda genç, polisler tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Gözaltına alınan Yakuphan, ekip otosuna konularak karakola götürüldü.

KENDİSİNE 2 ŞARKI YAZDIM

Gazetecilere açıklama yapan Yakuphan, Bülent Ersoy başkası ile aşk yaşadığı için ölmek istediğini söyledi. "Kendisine 2 tane şarkı yazdım. Buna rağmen Bülent Ersoy beni aldatıyor." diyen Yakuphan, bir yıl önce katıldığı Esra Ceyhan'ın programında Bülent Ersoy'a evlenme teklifinde bulunduğunu kaydetti. Ersoy'un evlenme teklifini kabul ettiğini iddia eden Yakuphan, "Ersoy'un İzmirli bir işadamı ile aşk yaşadığını gazetelerden okuduğumda beynimden vuruldum. Ersoyla yaklaşık 1 yıldır görüşüyordum. Nişan yapacaktık. Şimdi ise aldatıyor. Bülent Ersoy için 2 tane şarkı yaptım. Buna rağmen bana yanlış yaptı. Artık yaşamak istemiyorum. Onun için artık şarkı söylemeyeceğim." diye konuştu.

Çelikhan, 2004 yılında da `Hülya Avşar benim her şeyim' adlı bir kaset çıkarmıştı.