BIST 10.655
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.525,13
HABER /  GÜNCEL

Kızı yetmedi karısını boğazlayacak

Kızını boğazlayan kaçak baba korku salmaya devam ediyor. Telefonda yapacaklarını anlatmış. Bakın neler söyledi?

Abone ol İzmir'in Konak ilçesine bağlı Küçükyalı semtinde önceki gün boğazı kesilerek öldürülen 20 yaşındaki Emine A'nın katil zanlısı olarak aranan babası H.A'nın, bazı yakınlarını arayarak karısını da öldüreceğini söylediği yönündeki iddia üzerine, anne Türkan A'nın sığınma evine yerleştirileceği öğrenildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, olayla ilgili soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı H.A'nın eşi Türkan A. ile kızı Yonca A'nın ifadesine başvurdu.

Anne ve kızının, H.A'dan böyle bir tehdit almadıklarını söylediği öğrenildi.

Polisin, zanlının karısını da öldüreceğini söylediği belirtilen yakınına ulaşmaya çalıştığı kaydedildi.

Türkan A'nın, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kadın sığınma evine yerleştirileceği bildirildi.

İzmir'in Küçükyalı semtinde cumartesi günü bir apartmanın 2. katındaki evde, Emine A. (20), boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulunmuş, annesi Türkan A, eşi H.A'yı elbiseleri kanlı olarak apartmandan çıkarken gördüğünü, eve girdiğinde de kızının cesediyle karşılaştığını söylemişti.

Polisin araştırması sonucu, Emine A'nın bir süre önce babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla polise başvurduğu, şikayetini geri alması için babasının tehdit etmesi üzerine yaklaşık 2 ay önce evden kaçtığı, cinayetten 1 gün önce eve geri döndüğü belirlenmişti.

Olay sırasında evde bulundukları belirlenen, Emine A'nın erkek kardeşleri G.A. (18) ile D.A. (16), ''cinayete tanık olup engellemedikleri'' iddiasıyla tutuklanmıştı.