BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,83
ALTIN 2.398,80
HABER /  GÜNCEL

Ersan Gülüm'den Beşiktaş'a iyi haber

Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan ve gelecek sezon hangi takımda olacağı merak edilen Ersan Adem Gülüm net konuştu.

Abone ol

Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan ve gelecek sezon hangi takımda olacağı merak edilen  başarılı savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm net konuştu.

ADANASPOR BAŞKANI AKGÜL’LE GÖRÜŞTÜM; BONSERVİSİMİN BEŞİKTAŞ’A VERİLMESİNİ İSTEDİM, BANA GÖRE VERECEK

Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Ersan, “Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’le görüştüm. Net biçimde Beşiktaş’ta kalmak istediğimi, bonservisimin Beşiktaş’a verilmesini arzu ettiğimi söyledim. Kendisi, ‘Duruma bakacağız’ dedi.  Benim inancım iki kulübün anlaşacağı yönünde. Başkanımız Akgül’le yaptığım görüşmeden bu izlenimle ayrıldım” dedi.

BONSERVİSİM 7 MİLYON EURO DEĞİL, BAHSEDİLEN RAKAMLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Ersan, bonservisinin iddia edildiği gibi 7 milyon Euroya çıkarılmadığını, telaffuz edilen rakamların gerçeği yansıtmadığını belirtti, ayrıca Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmemesi durumunda Adanaspor’a gideceği yönündeki yorumun da yanlış olmadığını söyledi.

BONSERVİS KONUSUNDA GELİŞMELER OLUMLU

Diğer büyük takımlardan kendisini hiç kimsenin aramadığını belirten başarılı savunma oyuncusu, “Size daha önce de söylemiştim. Tek düşüncem Beşiktaş’ta kalmak. İki kulübün anlaşacağına inanıyorum. Burada kendimi mutlu hissediyorum. Hakkımda söylenen pek çok şey doğru değil. Doğru olan tek şey Beşiktaş’ta kalmayı her şeyden çok arzu etmem ve konuda gelişmelerin olumlu olması” şeklinde konuştu.

2 HAFTA İÇERİSİNDE KOŞULARA BAŞLAYACAK, SEZON BAŞI KAMPINDA TAKIMA KATILACAK

Bu arada dizinden çok ağır bir sakatlık geçiren Ersan’ın sağlık durumuyla da ilgili sevindirici bir gelişme oldu. Genç futbolcu, en geç iki hafta içerisinde saha çalışmalarına başlayacak. Şu anda fizyoterapi gören Ersan, havuz egzersizlerinin ardından koşulara başlayacak. Daha da önemlisi, sezon başı kampında takımla çalışmalara başlayacak.