BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.498,24
HABER /  GÜNCEL

Futbolcu 14 yaşındaki kıza tecavüz etti

Futbol antrenmanında fenalaşan öğrenci kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı

Abone ol

TÜRKİYE 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Gebzespor'da oynayan 30 yaşındaki F.A., 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Gebzespor'a geçen sezon ortasında Fethiyespor'dan transfer olan forvet oyuncusu F.A., iddiaya göre internetteki bir paylaşım sitesinde tanıştığı F.C. ile birkaç kez Gebze'nin sahil köyü Eskihisar ile Darıca İlçesi'nde kez buluştu. Genç kızın iddiasına göre F.A., kendisini bir arkadaşının evine götürerek, tecavüz etti. Durumu ailesine anlatan F.C. polise başvurdu.

SPERM ÖRNEKLERİ TUTUNCA
Gözaltına alınan futbolcu F.A., suçlamayı kabul etmedi. Ancak şikayetçi F.C.'nin çamaşırındaki sperm örneklerinin inceleme sonucu F.A.'ya ait olduğu kesinleşti. Bunun üzerine Aksakal dün akşam sevk edildiği Gebze Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

F.A.,'ın tutuklanması başta spor camiası olmak üzere tüm Gebze'de şok etkisi yarattı.

10 YAŞINDA KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]
10 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi futbol antrenmanı yaparken kalp krizi geçirerek öldü.

Çamlıhemşin ilçesindeki bir halı sahada düzenlenmesi planlanan okullar arası futbol turnuvasında, Topluca Köyü İlköğretim Okulu Futbol Takımı ile karşılaşacak olan Dikkaya Köyü İlköğretim Okulu futbol takımı oyuncusu 4. sınıf öğrencisi Adem Kus (10), turnuvaya hazırlık için antrenman yaparken fenalaştı.

Öğretmenleri tarafından Çamlıhemşin Sağlık Merkezine götürülen Kus, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kaçkar Bölge Hastanesine sevk edildi. Adem Kus, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ÜZERİNDEN OTOMOBİL GEÇTİ VE...
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]

Adıyaman'da, 50 ayrı kamera tarafından kentin en işlek caddelerini kaydeden kameralara yansıyan bazı kazalar yürekleri ağızlara getirdi. Cadde üzerinde ilerleyen bir aracı farketmeyen bir çocuk aniden yola çıkınca bir anda aracın altında kaldı. Otomobil çocuğun üzerinden geçerken, kameraya yansıyan görüntülerde çocuğun hiçbirşey olmamış gibi ayağa kaltığı görülüyor.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü şehirde meydana gelen asayiş olaylarının takibi ve aydınlatılması açısından büyük önem taşıyan MOBESE kameralarına ilginç görüntüler yansıdı. İlginç görüntülerden birinde ise DSİ kavşağı civarında bir marketin önüne gelen bisikletli iki kişi marketin önünde bulunan meyve kasalarına yaklaşarak poşete meyveleri doldurmaya başlıyor. Muz, portakal ve elmaları poşete dolduran şahıslardan birisi bisiklete doğru ilerliyor. Bisiklete bindikten sonra arkadaşına işaret eden şahsın arkadaşı poşetlerle birlikte koşarak bisikletin olduğu yere geliyor. Bisiklete binen iki şahıs çaldıkları poşetlerle birlikte olay yerinden uzaklaşıyor.

DAĞDAN İNEN KURT DEHŞET SAÇTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]
Kütahya'da dağdan inen kurt, 4 ayrı yerde yaptığı saldırıda 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de ağır yaraladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Edinilen bilgiye göre, Simav ilçesine bağlı Çulhalar köyü dereboyu mevkisinden ovaya inen kurt önce bir çoban köpeğine saldırdı. Köpeğin sahibinin taşla kovalamasının ardından kurt, yaklaşık 2 kilometre ileride hayvanlarını otlatmak için bırakan 4 çocuk annesi Şerife Erkip'e (76) yöneldi. Kurtun saldırısına uğrayan Şerife Erkip, yaralı bir şekilde 3 kilometre uzaklıktaki evine gitti. Oğlu tarafından önce Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne getirilen Erkip, buradan da Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Şerife Erkip'in hayati tehlikesi sürüyor.

Erkip'i ağır yaralayan kurt, ikinci saldırıyı yaptığı yerden yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta, hayvanlarını otlatmak için dışarıda bulunan 2 çocuk annesi Kezban Kartalmış'a (79) saldırdı. Kartalmış, başı, göğsü, bacakları ve boynundan aldığı ısırık darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Ormanlık alanda kaybolan kurtun, üçüncü saldırıyı yaptığı yerden 2 kilometre ileride 16 büyük ve küçükbaş hayvanı yaraladığı öğrenildi.

KÖY KARANTİNA ALTINDA
Yaralı Şerife Erkip'in akrabası Hammur Samar, bir kurtun dağdan inerek insanlara ve hayvanlara saldırmasına ilk kez şahit olduklarını, köyün karantina altına alındığını söyledi. Kurtun kuduz olma ihtimalini hatırlatan Samar, "Kuduza karşı İl Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler konuyu araştırıyor. Kurdun yaptığı olay kuduz konusunda bize büyük şüphe veriyor. Kurt kuduz olmasa tek bir yerde hayvanı parçalayıp yer. Ama 4 yerde saldırı olması, bize hayvanın kuduz olduğunu düşündürtüyor. Saldırıya uğrayan büyük ve küçükbaş hayvanlar da aşırı derecede yaralı" dedi.
Kezban Kartalmış'ın cesedi, bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

YARI ÇIPLAK ŞÜPHELİLER POLİSİ TAŞLADI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]

ESENLER'de otomobillere zarar veren 3 kişi, müdahale eden sivil ekiplere taşla saldırdı. Üzerlerinde sadece şort olduğu belirtilen 3 kişi, kaçarak ara sokaklarda izlerini kaybettirdi.

Çinçin Deresi Caddesi'nde, saat 02.00 sıralarında sokaktaki otomobilleri taşlayan kimliği belirsiz 3 kişi, o sırada yoldan geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekip minibüsüne de taş yağdırdı. Minibüsten inen polislere de saldıran 3 kişi, polis minibüsünün camlarını kırarak kaçtı. Bunun üzerine destek ekip isteyen polis, üzerlerinde sadece şort olduğu belirtilen 3 kişiyi yakalamak için mahalleyi ablukaya aldı. Bir yandan çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, bir yandan da sokak aralarına dağılarak, kaçan saldırganları aradı.

Olayı bekçilik yaptığı binanın beşinci katından gören Nadir Ünal, saldırganların sarhoş olduklarını belirterek "Çıplak 3 kişi park halindeki beş otomobillere zarar vermeye başladı. Bu sırada yoldan geçen sivil polis ekibinede taş attılar. Polis arabasının arka canını kırdıktan sonra, sivil polisler havaya ateş ederek peşlerinden kovaladılar " dedi.

İLKÖĞRETİM OKULUNDA DEHŞET SAÇTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]

ADANA'da ilköğretim 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki F.Ş., yaşıtı sınıf arkadaşı H.B.'yi, derste öğretmeni ve arkadaşlarının gözü önünde bıçakla ağır yaraladı.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, sınıf arkadaşı F.Ş. ve H.B., ders sırasında belirlenemeyen bir nedenle tartışıp, kavga etti. Olay sırasında F.Ş., H.B.'yi karın bölgesinden bıçakladıı. Aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan öğrenci, arkadaşları ve okul görevlileri tarafından çağırılan ambulansla önce özel bir tıp merkezine, daha sonra Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü.

H.B. tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan F.Ş., evinde yakalandı. F.Ş., Çocuk Şubesi'ne teslim edildi. Soruşturma sürüyor.

6 KÜÇÜK KIZLA 20 KİŞİ İLİŞKİYE GİRDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]

AKSARAY'da yaşları 11- 16 arasında değişen biri Yetiştirme Yurdu'nda kalan 6 kızla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen aralarında 18 yaşının altında olanların da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

Arkaday oldukları belirlenen A.A. (11), K.D. (13), K.A. (13), B.A. (13) ablası R.A. (15) ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan D.C. (16) adlı kızların erkeklerle cinsel ilişkiye girdikleri bilgisi üzerine Aksaray Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri harekete geçti. Polis, 6 kızın ifadeleri doğrultusunda bu sabah saat 04.00 sıralarında eş zamanlı olarak 25 eve operasyon düzenledi.

Operasyonda aralarında 18 yaşından küçüklerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Polis ayrıca 5 kişinin de tahık olarak ifadesine başvurdu.

Gözaltına alınanlardan U.G. (14), İ.T. (16), A.K. (16), M.İ. (16), Y.E. (16), İ.Y. (16), O.Ç. (17), İ.T. (18), M.K. (18), Caner D. (20), Turgay G. (26), Ahmet B. (29), Necip E. (41), Mustafa O. (46) ve Hazım Ç.(51), Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolundang eçirildi. Diğer 5 süphelinin de daha sonra hastanede sağlık kontrolundang eçirileceği belirtildi.

Emniyet yetkilileri sanıkların sorgularının devam ettiğini, yeni gözaltılar olabileceğini söyledi.

BURHANİYE'DE SEVGİLİSİ DEHŞETİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, sevgilisi 21 yaşındaki Gamze T.'yi öldürdükten sonra otomobilinde aynı av tüfeğiyle canına kıymak isteyen V.A. Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından ikna edilerek, vazgeçirildi.

Kaymakam uslanmaz, teslim olan çılgın genci, kendi makam otomobiliyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüp, teslim etti.Burhaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan Gamze T., bugün saat 07.30 sıralarında işyerine gitmek üzere yola çıktı. Genç kız, Hürriyet Caddesi'ndeki işyerinin bahçesine geldiğinde, sevgilisi olduğu belirtilen 30 yaşındaki inşaat işçisi V.A.'nın av tüfeğiyle saldırısına uğradı. Göğsünden vurulan genç kız olay yerinde yaşamını yitirirken, V.A., otomobiliyle kaçtı. T.'nin cesedi olay yerinde polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

OTOMOBİLİNDE CANINA KIYMAK İSTEDİ

Polis üç saat sonra V.A.'nın otomobilini olay yerine 5 kilometre mesafedeki yakınlarında farkedip, sıkıştırdı. Otomobilinin kapılarını kilitleyen V.A., olayda kullandığı av tüfeğini bu kez kendi çenesinin altına dayadı. V.A., kendisini tüfeği bırakması için iknaya çalışan polislere "Yaklaşmayın yoksa kendimi vururumö diyerek, 1.5 saat boyunca direndi.

KAYMAKAM İKNA ETTİ

Bu sırada olayı haber alarak gelen Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, genç kızın öldüğünü bilmeyen V.A.'yı, "Canına kıymaya değmez. Bırak tüfeği, ben sana yardımcı olacağım. Düğününü de ben yapacağım diyerek kısa sürede ikna edip, intihardan vazgeçirdi. Kaymakam Uslanmaz, makam otomobiline aldığı V.A.'yı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüp, teslim etti. T.'yi kendisinden ayrılmak istediği için vurduğu ileri sürülen V.A.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

GÜRÜLTÜ YAPTI DİYE ÖĞRENCİSİNİN PARMAĞINI KIRDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]

Edirne'de bir ilköğretim okulunda öğretmeni tarafından dövülen öğrencinin parmağının kırıldığı iddia edildi.

Trakya Birlik İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni F.B'nin, arkadaşlarıyla şakalaşan 6. sınıf öğrencisi Berent Elibol'u gürültü yaptığı gerekçesiyle sıranın üzerine yatırarak parmağını kırdığı iddia edildi.

Olay sonrası eve gönderilen öğrencinin, bir süre sonra parmağının şişmesi üzerine annesi tarafından hastaneye götürüldüğü ve kırılan parmağının alçıya alındığı öğrenildi.

Elibol'un dedesi Atilla Saraç, Trakya Birlik İlköğretim okulu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, öğretmen F.B'nin daha önce de öğrencilere hakaret ettiği iddiasında bulundu.

"ÖĞRETMEN TORUNUMUN PARMAĞINI BİLEREK KIRDI"

F.B'nin olay günü torununa ceza vermek için parmağını kırdığını iddia eden Saraç, şunları söyledi: "Başka öğrenciler şakalaşırken öğretmen yanlarına geliyor. Benim torunum da orada duruyor. Daha sonra çocuğun boynuna sarılıp parmağını bükerek kırıyor.
Sonra da eve gönderiliyor. Evde parmak çok şişince annesi hastaneye götürdü.

Hastanede parmağı alçıya alındı. Babası Çanakkale'de çalıştığı için ben de dedesi olarak gelip idareye şikayette bulundum. Torunuma bunları yaşatan kişinin cezalandırılmasını istiyoruz. Öğretmen, torunumun parmağını bilerek kırdı." İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci ise olayla ilgili soruşturma başlattıklarını belirtti.