BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Erol Evginin en acı konseri

Evgin'e acı haber sahnede geldi. O gözyaşları içinde şarkılarını söylerken, konser bitişi söyledikleri herkesi ağlattı.

Abone ol

Annesinin ölüm haberini Gaziantep'te çıktığı sahnede alan ünlü sanatçı Erol Evgin bu haberi programının sonuna kadar dinleyicilerinden gizledi.

Zaman zaman gözleri dolarak şarkılarını seslendiren Evgin, programı sonunda, "Bugün benim için çok acılı bir gün. Annemi kaybettim. İyi ki geldiniz acımı hafiflettiniz. Çıkarken de bir fatiha okursanız beni mutlu edersiniz" dedi.


25 Aralık Gaziantep'in kurtuluş günü nedeniyle dün akşam Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Kulübü tarafından düzenlenen 'Kurtuluş Konseri'nde sahne alan Erol Evgin konserinde duygusal anlar yaşandı. Dün sabah yaşamını yitiren annesi 90 yaşındaki Naciye Evgin'in ölüm haberini sahnede alan Evgin, konserini iptal etmedi. Aldığı haberle sarsılan ünlü sanatçı, yaşadığı acısını konser sonuna kadar salonu dolduran 2 bin hayranından gizleyerek programını tamamladı.

KONSER SONUNDA AĞLADI

Program sonunda yaşadığı bu üzüntüyü dinleyicileriyle paylaşan Evgin gözyaşlarına hakim olamadı. Acısını hayranlarıyla paylaşan Evgin, şöyle dedi:

"Bugün benim çok acılı bir günüm. Sabah annemi kaybettim. Program sırasında zaman zaman sesim titredi. Şarkılarda aşırı duygudan oldu bu. Özür diliyorum sizden. Ama bana ilaç gibi geldiniz, acımı hafiflettiniz. Güle sormuşlar 'Niye kokarsın' diye 'İbadetimdir' demiş. Bizim ibadetimiz de yaptığımız iş. Bugün buraya geldiniz, acımı azalttınız. Çıkarken de annem için bir fatiha okursanız beni mutlu ederseniz. Böyle güzel ve samimi bir seyirci topluluğu karşısında sahneye çıkarak program yapmak, bu acılı günümde benim için büyük bir teselli oldu. Şarkı söylemek benim ibadetim. O yüzden bugün sahneye çıkmak zorundaydım."

Naciye Evgin'in cenazesinin yarın İstanbul Kadıköy'deki Moda Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.