BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Bebek cinayetinde yasak aşk!

3,5 yaşındaki Sümeyye boğazı kesilmiş halde bulunmuştu. Cinayette akılalmaz bir gelişme oldu. Bir anne bunu nasıl yapar dedirten gelişme bakın nasıl?

Abone ol

Zonguldak'ta, uyurken kaçırıldıktan sonra boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan 3 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç'ı, annesi Ferdane Cinkılıç ile sevgilisinin öldürdüğü iddia edildi.

SEVGİLİSİYLE BİR OLUP ÖLDÜRDÜ

Ferdane Cinkılıç'ın, ismi açıklanmayan sevgilisi ile eşinden para sızdırmak amacıyla kızını kaçırdığı, ancak akşam işten gelen eşi Ali Osman Cinkılıç'ın olayı polise bildirmesi üzerine paniğe kapılıp, küçük kızı öldürdükleri öne sürüldü. Polisin, çevrede araştırma yapıp, olayla ilgili komşularının bilgisine başvurması üzerine paniğe kapıldıkları ve cinayeti işledikleri iddia edilen Ferdane Cinkılıç ve sevgilisinin gözaltında olduğu, Ali Osman Cinkılıç'ın da emniyette tutulduğu bildirildi. Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, olayın kesin olarak çözülmediğini, ancak küçük kızın annesi ile bir erkek şahsın gözaltında olduğunu, baba Ali Osman Cinkılıç'ın da bilgisine başvurulmak üzere emniyette tutulduğunu açıkladı.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada 3 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç, 24 Aralık 2004'te dünyaya gelip aynı gün yaşamını yitiren ablası Gülsüm Cinkılıç'ın mezarının yanında toprağa verildi. Küçük kız için, Ereğli İlçesi'ne bağlı Sakallar Köyü mezarlığında ikindi ezanından önce cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Sümeyye'nin gözaltında bulunan annesi Ferdane ile babası Ali Osman Cinkılıç katılmazken, anneannesi Hekime Tura, amcaları ve yakınları hazır bulundu. Küçük kız, 4 yıl önce 24 Aralık'ta dünyaya geldikten hemen sonra ölen ablasıyla aynı tarihte toprağa verildi. Küçük kız, doğumundan hemen sonra Gülsüm ismi verilen ablasının mezarının yanında gözyaşları arasında defnedildi. Cenazeye katılan küçük kızın amcası Mehmet Cinkılıç, gözaltındaki anne ve babasının Sümeyye'nin öldüğünden haberlerinin olmadığını öne sürerek, polisin olayı biran önce aydınlatmasını istedi.