BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,81
ALTIN 2.430,27
HABER /  GÜNCEL

Erman Kuzu'dan haber var

Türk Malı dizisinde Abiye Kuzu'nun yerine kimin geleceği merak konusuydu. Erman Kuzu'dan haber var

Abone ol

Dizide Erman karakterini canlandıran Şafak Sezer, Binnur Kaya'nın sette kavga ettikleri için ayrılmadığını söyledi.

Sezer, "Binnur, sözleşmesi biteceği için ayrıldı. Dostluğumuz, arkadaşlığımızda değişiklik yok" ifadelerini kullandı.

Herkesin merakla Abiye karakterini kimin canlandıracağını beklediği ortamda Şafak Sezer, bu konuya da netlik kazandırdı.

Sezer, "Binnur giderse, yeni bir Abiye gelmez. Dizi devam edecek" diyor.

DENİZ SEKİ'DEN MÜSLÜM GÜRSES'E DUYGUSAL CEVAP!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

NTV'nin, ünlü isimlerin bir araya gelerek düet yaptığı yılbaşı programlarının çekimleri başladı. İlk günkü çekimlerde Müslüm Gürses ile Deniz Seki; aşk, sevgi, korsan müzik ve hayranları üzerine bazen hüzünlü, bazen keyifli sohbetler yaptı ve bol bol şarkı söyleyip 2011 yılından beklentilerini ve dileklerini anlattı. İkilinin yılbaşı sohbetine, 'aşk' üzerine söyledikleri sözler damgasını vurdu.

"GÜZEL ŞEYDİR AŞK"
Müslüm Gürses kendi bestesi olan 'Aşk Bir Güneşe Benzer' şarkısını birlikte söylediği Deniz Seki'ye dönerek "Aşk deyince; sen biraz yaralısın... Güzel şeydir aşk!" dedi. Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile yollarını ayırdıktan sonra adı yeni bir aşkla gündeme gelmeyen Deniz Seki'nin, Müslüm Gürses'e yanıtı ise şöyle oldu: "Aşksız hayat hakikaten bir çöle benzer. Aşkı bilmeyen insan taşa benzer. Aşkı yaşatmak için de savaş vermek lazım, kendinden ödün vermek lazım. Zor işler bunlar baba


MÜZİĞE 'EL FATİHA'
İkilinin sohbetinin ilerleyen bölümlerinde Müslüm Gürses korsan müzikten yakındı. Teknolojinin kötüye kullanıldığını belirten sanatçı bu konuda şunları söyledi: "Şarkıların internetten izinsiz olarak indirilmesi müzik dünyasına büyük darbe vuruyor. Müzisyenlerin üretken olmasınıengelliyor. Günümüzde az da olsa güzel şarkılar duyabiliyoruz ama müzik dünyamız ne yazık ki 'El Fatiha' denilecek noktaya geldi. Emek hırsızları müzik dünyasına her geçen gün daha büyük darbe indiriyor. Müziğimiz yara alıyor."


MÜSLÜM GÜRSES'TEN ÇAĞRI: KORSAN MÜZİK DİNLEMEYİN
Deniz Seki ile sohbetinin önemli bir bölümünü korsan müziğe ayıran Gürses şöyle konuştu: "Müzikseverler sanata, sanatçıya saygı göstersinler, korsana itibar etmesinler. Bu canavarın daha fazla büyümesine izin vermemek gerekiyor. Ancak birkaç kişinin mücadelesi  ile bu büyük sorunun üstesinden gelinemez. 'Bir elin nesi var, iki elin sesi var' diyerek hepimiz bu soruna karşı mücadele vermeliyiz."

DEV İSİMLER BERABER GÖRÜNTÜLENDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

İki ünlü şarkıcı; Tarkan ve Sezen Aksu, önceki akşam ortak arkadaşlarıyla  İstanbul Sarıyer'deki bir mekânda akşam yemeği yedi.

Yakın dost oldukları bilinen ikili, yaklaşık üç sene sonra ilk kez birlikte görüntülendi. Çıkışta kol kola poz veren iki sanatçı, çok güzel bir akşam yemeği yediklerini söyledi. Sık sık buluştuklarını, ancak basın mensuplarının olmadığı yerleri tercih ettiklerini söyleyen ikilinin neşeli tavırları da dikkati çekti.

Diğer yandan Aksu gazetecilere yaptığı açıklamada Tarkan'ın kısa süre önce İsveçli model Faye Vrethem ile birlikte verdiği pozları da değerlendirdi. Aksu, "Tarkan ne yapsa yakışıyor. O her zaman en iyilerine layık" dedi. İkili daha sonra özel şöförlü minibüslerine binerek evlerinin yolunu tuttu.

EMRE AYDIN'DAN İLGİNÇ İTİRAF
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Emre Aydın'dan özel  hayatına dair itiraf: "Âşık olduğum zaman  kendimi 5 yaşında bir çocuk gibi hissediyorum. Ve maalesef çok sık yaşadığım bir duygu olamıyor aşk. Çünkü o kadar çok kırılıyorsunuz ki..."

ÖDÜL TÖRENİNDE ZİRVE YAPTILAR
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Akalın, sahneye Yener çıkınca  sahneyi terk etti.

BİR KEZ DAHA MAHKEMELİKLER

“Bakkal şarkısı” polemiği yüzünden mahkemelik olan, ama sonra buzları eritip sıkı dost pozları vermeye başlayan Demet Akalın ile Hande Yener arasında yine kriz var. Hürriyet'in haberine göre, Yener’in bir restoranda Akalın hakkında konuşurken çekilen görüntüleri basına yansıyınca, ikili yine karşı karşıya geldi. Akalın, Yener’e deva açtığını söyledi.

BİRBİRLERİNE TAHAMMÜLLERİ YOK

Ve eski dost, yeni davalı ikili, önceki akşam İstanbul FM’in Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki ödül gecesinde karşı karşıya geldi. ıpler fena halde gerildi. Akalın’ın ödül aldığı esnada Yener, Sinan Akçıl’la birlikte salonu terk etti. O sahneye çıktığında ise Demet Akalın basın mensuplarına “Malum kişi sahneye çıktı. En iyisi ben gideyim” diyerek mekandan ayrıldı.     

YAHŞİ CAZİBE'NİN SİMGESİ AÇIKLADI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

‘Yahşi Cazibe’de ‘Simge’ karakteriyle dikkat  çeken Hande Katipoğlu, sit-com formatlı yapımları yurt dışına satmanın daha zor olduğunu söyledi.

Katipoğlu, “Espri anlayışı memleketten memlekete göre değişiyor” dedi.

ORKESTRA BİR KEZ DAHA CEM YILMAZ'A EMANET
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Cem Yılmaz, Borusan Holding'in, genç yeteneklerin yurt dışındaki müzik eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği özel konserde, Cem Yılmaz, geçen yılki başarılı yönetiminden sonra seyircilerden gelen yoğun talep üzerine, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasının tekrar konuk şefi olacak. Konser, 10 Mart 2011'de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Cem Yılmaz'ın ilk kez 9 Şubat 2010'da BİFO'yu 1750 seyircinin karşısında yönettiği konserde, toplam 277 bin TL gelir elde edilmişti.

Konserin biletleri, BİFO Klasik Kart sahipleri için yüzde 10 indirimli olarak 5–6 Şubat 2011'de satışa sunulacak. Genel satış ise 10 Şubat 2011 tarihinden itibaren yapılacak. Fiyatları 50 ila 500 lira arasında değişen biletler, 65 yaş üstü, öğretim görevlisi ve öğrenciler için de yüzde 10 indirimli olacak.

Cem Yılmaz'ın ikinci kez konuk şef olacağı Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasını, 2006 yılında Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık, 2007'de Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, 2008'de ise Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı yönetmişti.


KANKA DİYE YAKLAŞTI SEVGİLİSİNİ KAPTI HABERİ
DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Gizem Akın ile geçen ay nişanlanan Hakan Hatipoğlu, arkasında büyük bir yaralı kalp bırakmıştı.

Hatipoğlu, Gizem Akın uğruna kendisiyle aynı soyadını taşıyan DJ Cihan Hatipoğlu’nu terk etmiş, Cihan da çektiği acıyı ‘İçimdeki Şarkıyı Susturamazsın’ adlı kitabında anlatmıştı.

Cihan Hatipoğlu’nun aşk acısı çekmesinin sebebi, Gizem’in Hakan ile kendisine önce kanka olarak yaklaşması, ardından Hakan Hatipoğlu ile yakınlaşıp Cihan’ı saf dışı bırakmasıymış.

O dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen üçlü, şimdi birbirlerine düşman oldular.

DENİZ AKKAYA İLK MAĞAZASINI AÇTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Mankenliği ve oyunculuğu bıraktıktan sonra çocuk giyim işine giren ve mağazasının ilk şubesini Antalya'da açan Deniz Akkaya, ``Çok anlayışlı ve güvenilir bir iş ortağıyım'' dedi.

Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi üzerindeki mağazanın açılışını Deniz Akkaya ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek ve ChicFrog Mağazası Antalya Şubesi sahibi Yeliz Dinçakar birlikte yaptı. Açılışta konuşan Deniz Akkaya, İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki mağazadan sonra Antalya'da ilk şubeyi açtıklarını söyledi. Akkaya, ôBu mağaza çok erken hayata geçen bir proje oldu. İkinci dükkanı bu kadar hızlı açmayı biz de beklemiyorduk. Mart ayında üçüncü ve dördüncü işyerimizi açacağız. Ancak, burası ikinci dükkan olması nedeniyle gözbebeğimiz. Bağdat Caddesi üzerindeki işyerimizde olan tüm ürünler dekoruna kadar aynı. 0- 6 yaş arası bebek ve çocuklara hizmet veriyoruzö diye konuştu.

Çocuk giyim sektöründe 3 ortak olduklarını ve çok başarılı iş ortaklarının bulunduğunu kaydeden Deniz Akkaya, şöyle konuştu:

"Bu işi tek başıma kurtarmam mümkün değildi. Ticaret bireysel yaptığınız işlerden çok bambaşka bir alan. O anlamda çok anlayışlı ve güvenilir bir iş ortağıyım. Ticaret bambaşka bir alan ve öğrenmeye çalışan birisiyim. Yeniliğe açık ve aynı zamanda yeniliği herkesten önce takip etmeye çalışan bir iş kadınıyım. Çünkü, bulunduğumuz bebek tekstili bunu gerektiriyor.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Akkaya ve davetliler mağazayı gezdi.