BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Erkan Petekaya'dan ilginç açıklamalar

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, eşi Didem Hanım ile objektif karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar..

Abone ol

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, eşi Didem Hanım ile objektif karşısına geçti.

PETEKKAYA:SETE GİRİNCE CANAVARLAŞIYORUM!

BENİM BİLE GÖZÜM DOLDU


Öyle Bir Geçer Zaman Ki 'nin 'Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya, eşi Didem Hanım ile objektif karşısına geçti, "Dizi beni bile etkiledi" dedi.

Kanal D'nin "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi her geçen gün daha daha fazla izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Vatan'ın haberine göre; Dizide 'Ali Kaptan' rolüyle dikkat çeken Erkan Petekkaya, hem oynadığı rol, hem de özel hayatıyla ilgili olarak konuştu:

* Öncelikle şunu söylemeliyim Ali Kaptan yüzünden eşim Didem benden nefret etmiyor!

İzlerken sadece oyunculuğuma bakıyor. Ama şu bir gerçek; hayatımda böyle rol oynamadım. 16 bölüm oldu bir kere bile yüzüm gülmedi. Sete gider gitmez değişiyorum, canavarlaşıyorum. (gülüyor)

* Çekimlerde ben de çok etkileniyorum. Özellikle de önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümde çok duygulandım. Mete ve Osman'la olan sahnede resmen gözlerim doldu.

* Diziyle ilgili şöyle bir nokta var; benim oynadığım roldeki adam 1929 doğumlu. Ve yıl 1967. O yılda hangi çocuk babasına 'şerefsiz' diyebilir. Babası onu yerden yere vursa ağzını açıp bir şey yapamaz. Bizler babamızın yanında çekyata uzanamazdık. Evlatlarının kendisine yaptığına dair öç almaya çalışan bir adam Ali. Adam açık denizlerde gezmiş, bunları yediremiyor kendine.

* (Oğlunuz diziyi izliyor mu? sorusuna) İzletmiyorum ama yalnız bunu değil, hiçbir diziyi izletmiyorum. Biraz daha büyüsün o zaman izlesin. 4 yaşındayken 'Sonbahar' dizisinde beni çocuklarla oynarken gördü ve üzüldü. Yanına gittiğimde 'Baba senin başka karın çocukların mı var' dedi. Ben de sete götürdüm. 'Bunlar iş arkadaşlarım öyle bir şey yok' dedim. O günden beri de izlemesine gerek yok diye düşünüyorum.

İŞTE GERÇEK CEMİLE'Sİ

Eşi Didem Petekkaya ile birlikte "Memleket Meselesi" isimli filmin galasına katılan Erkan Petekkaya "Son zamanlarda izlediğim en naif ve en samimi film. Herkese izlemelerini tavsiye ediyorum" dedi.