BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ergenekonda yine düğün var!

Ergenekon'un ilk gelini Gazeteci Kömürcü olmuştu. Yüzbaşı Öztürk ile cezaevinde evlenmişti. Sırada bir düğün daha var.

Abone ol

Ergenekon soruşturması yalnızca dalgalarıyla, iddianameleriyle ve duruşmalarıyla hatırlanmayacak. Bu tarihi süreç aşkları ve evlilikleriyle de dikkatleri çekiyor. Ergenekon'un ilk nikahı cezaevinde kıyılmıştı. Gazeteci Güler Kömürcü, tutuklı sanık emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk ile Tekirdağ Cezaevi'nde evlenmişti. 

Şimdi ikinci bir düğün daha gündemde... Ergenekon soruşturmanın ilk dalgasında gözaltına alınarak tutuklanan ve geçtiğimiz Haziran ayı başında tahliye edilen Behiç Gürcihan, nişanlısı Fatma Sibel Yüksek ile 11 Temmuz'da evleniyor.

Behiç Gürcihan, nişanlısına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde 20 Kasım 2008 günü gerçekleşen duruşmada evlenme teklif etmişti. Gürcihan ve Yüksek Ergenekon'un romantik çifti olarak gündeme gelmişti. Nikahtan 9 gün sonra da Fatma Sibel Yüksek, tutuksuz sanık olarak hakim karşısına çıkacak. Ergenekon'daki ikinci evliliği gerçekleştirecek olan Behiç Gürcihan ve Fatma Sibel Yüksek çiftinin nikahı İstanbul Beykoz Sabancı Öğretmenevi'nde gerçekleştirilecek.

Behiç Gürcihan, "acikistihbarat.com" internet sitesinin kurucusu, SESAR eski Başkan Yardımcısı ve emekli Tümgeneral Ali İhsan Gürcihan'ın oğlu.