BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

ÖSS sonuçları cepten de öğrenilecek

ÖSS sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. Sonuçları öğrenmek için cep telefonunuzu da kullanabilirsiniz.

Abone ol

Avea’nın, ÖSYM işbirliği ile hayata geçirdiği “Mobilöğren ÖSS Mobil Bilgi Servisi” ile ÖSS sonuçlarını ÖSYM tarafından açıklandığı anda abonelerine kısa mesaj ile ulaştırdığı bildirildi.

Avea’dan yapılan yazılı açıklamada, ÖSS sonuçlarını açıklandığı anda öğrenmek isteyen Avea abonelerinin, “OSS boşluk 11 haneli TC Kimlik numaralarını” yazıp 3366’ya kısa mesajla göndererek servise kayıt yaptırmalarının yeterli olduğu belirtildi.

Açıklamada, sonuçların; alanı, alan dışı, ek puanlı ve dil puanları olmak üzere toplam 7 mesaj halinde gönderileceği, servisin mesaj başına bir standart SMS/2 kontör olarak ücretlendirileceği kaydedildi.

Avea’nın, gençlik platformu “Patlican” üyelerine ÖSS sonuçlarını yüzde 50 indirimle öğrenme fırsatı sunduğu, bu kapsamda sonuçların açıklanmasından bir gün önce saat 24.00’e kadar servise kayıt yaptıran Patlican üyelerinin, tüm sınav sonuçlarını 8 standart SMS yerine sadece 4 standart SMS ücreti ödeyerek öğrenebileceği bildirildi.