BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,14
ALTIN 2.427,85
HABER /  GÜNCEL

Ergenekoncular şen şakrak!

Ergenekoncuların keyfi pek yerinde. Üst düzey isimlerin duruşmadaki neşesine ve muhabbetine diyecek yok.

Abone ol İNTERNETHABER- Ergenekon'un 'lider kadrosu' mahkemenin verdiği ara kararda hasret giderdi. Veli Küçük, Kemal Kerinçsiz Muzaffer Tekin gibi isimlerin koyu muhabbeti görülmeye değer..

Duruşmanın öğleden önceki bölüümnde karar verilirken muhabirler ve kameramanlar dışarı çıktı İşte o anda dışarı çıkmayan birisi vardı. O kişi gazeteci Sevilay Yükselir'den başkası değildi. Gördüklerini Habertük'ün canlı yayınında anlattı.

"Ergenekon'un zirvesi ordaydı. Lider kadrosu oradaydı. Veli Küçük, Kemal Kerinçsiz Muzaffer Tekin, Sevgi Erenerol çok koyu şen şakrak bir muhabbetteydiler. Gayet neşeli gayet keyifliydiler.

Özelillikle Sevgi Erenerol'la Veli Küçük arasında samimi bir diyalog gördüm. Diğer taraftan Doğu Perinçcek İşçi Partililerle bir araya geldi. Onlarla mülakat halindeydi.

En ilginci ise Emin Gürses'ti. Yan taraftaki barikat halindeki Jandarmalara derdini anlatıyordu. Büyük bir ihtimalle Emin Hocayı tanıyorum az çok Ergenekon'nun ne kadar saçma bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyordu.

9 aydır birbirlerini görmeyen insanlar için orası buluşma noktası. Ara kararda konuşma fırsatı oldu.."