BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.412,02
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın bu karesi herşeyi anlattı!

Başbakan Erdoğan, İstanbul programını iptal etti iki önemli ismi Başbakanlığa çağırdı!

Abone ol

Diyarbakır'da gerçekleştirilen hain saldırıda 13 askerin şehit olduğu haberi Ankara'ya bomba gibi düştü. Saldırının hemen ardından İstanbul programını iptal eden Erdoğan, kurmaylarını Başbakanlık Merkez Bina'ya çağırdı bilgi aldı. Toplantı sonrası Erdoğan'ın yüz ifadesi herşeyi anlattı...

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'daki hain saldırını İstanbul yolunda öğrendi. Erdoğan,

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Erdoğan, Diyarbakır;da 13 askerin şehit düşmesi ve 7 askerin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşener;e bir başsağlığı mesajı göndererek, ''Bu eylemlerin ve arkasındaki güçlerin amacı apaçık ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti, diğer bütün sıkıntıları gibi, terör sorununun da üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahiptir'' dedi.

havalimanı yolundan döndü ve dört ismi acil koduyla Başbakanlık Merkez Bina'ya çağırdı.

HARİTA GİTTİ SALDIRIYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel, Başbakanlık'a elinde büyük bir Türkiye haritasıyla geldi. İddialara göre Özel, Erdoğan'a bölge hakkında bilgi verdi yürütülen operasyonlar hakkında bilgi verdi.

BAŞBAKANLIK'TAKİ KRİTİK ZİRVE- GALERİ

Başbakanlık'taki toplantıya Başbakan Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner, Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan katıldı.

ERDOĞAN İSTANBUL'A GİTTİ

Terör zirvesinden Genelkurmaş Başkanı Org. Koşaner ve Jandarma Genel Komutanı Özel erken ayrıldı. Bu iki ismin ardından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin toplantıdan ayrılırken Erdoğan, Hakan Fidan ile görüşmesini bir süre daha devam ettirdi.

Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan ardından da bir süre sonra Erdoğan ayrıldı. Erdoğan, ayrılırken herhangi bir açıklama yapılmadı.

İLGİLİ HABERLER

"DİYARBAKIR'DA YÜREK DAĞLAYAN BASKIN: 13 ŞEHİT"
HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"ANKARA'DAN PKK'YA LANET VAR" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"KANLI SALDIRIDA BDP'YE ÖFKE VAR"
HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"BAŞBAKANLIK'TA KRİTİK TERÖR ZİRVESİ" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"DTK DİYARBAKIR'DA ÖZERKLİK İLAN ETTİ" HABERİ İÇİN TIKLAYIN