BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ı Polat'ın garantisi yaktı

Telekom Arena açılışı öncesi Adnan Polat'ın hükümet üyelerine verdiği garanti konuşuluyor.

Abone ol

Devlet Bakanı Faruk Özak, "Adnan Polat, iki kale arkasının tezahüratı protestoyu bastırır demişti, yoksa gitmezdik" ifadesini kullandı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın stadı terk etmesine varan gelişmelerin perde arkasıyla ilgili ilk kez önemli detaylar açıkladı.

MERAK ETMEYİN SAYIN BAKANIM

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın protestocu taraftarın tespit edilip, stada alınmayacağı yönündeki açıklamasını da eleştirdi.

"(...)Galatasaray taraftarına kızgın olmadığını belirten Faruk Nafiz Özak, “O protestoların kaynağında Adnan Polat’a oluşan tepkiler vardı. O nedenle Galatasaray taraftarına kızgın değiliz. Türk Telekom Arena’nın açılışını düğün günü gibi hayal etmiştik. O gölgelendiği için üzüldüm” diye konuştu.

Bakan Özak, Türk Telekom Arena’da protestoya katılanların tespit edilmeye çalışılıp sonra stada alınmamamak istenmesini de doğru bulmadıklarını söyledi. Özak, “Bu bize de zarar veriyor. Polat bizi de zor durumda bırakıyor. Bırak kimi tespit ediyorsun” açıklaması yaptı."