BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.388,85
HABER /  MAGAZİN

İşte son Fatmagül trendi!

Dizilerdeki ünlü oyuncuların giydiği her kıyafet ve takının moda olduğu şu günlerde en son trend Şanlıurfa'dan geldi..

Abone ol

Haşimiye Meydanı'nda bulunan Mekke Medine pasajında ayakkabıcı İsmail ve Hüseyin Çap kardeşler Suriye'den ithal ettikleri parfüm kokulu ve banyoda kaymama özelliğine sahip terlikleri işyerine "Fatmagül'ün terlikleri" diye yazı yazıp öyle pazarlıyor. Parfüm kokusu ve banyoda kaymaması nedeniyle terlikler bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Fatmagül'ün terliklerini satan ayakkabıcı İsmail Çap, "Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi tutulduğu için, bizde isim yaptık. Diziyi sevdiğimiz için böyle bir isim yaptık.

Oldukça yoğun ilgi görüyor. Fiyatlarımız 5 TL, genel olarak ta herkes alıyor. Parfüm kokulu ve mermer, fayans ve banyoda hiç kaymıyor. Bayanlar tarafından tercih edilen bir terliktir. Bu terliklerimizi de dışardan ithal ediyoruz. Türk malı da değildir. Bize yurt dışından geliyor, çokta beğeniliyor. Yeni çıktı zaten piyasaya bu terlikler. Alanlar bir daha alıyor" dedi.

Fatmagül'ün terliklerinden alan bayanlar ise, terliklerin çok güzel olduklarını ifade ederek, "Terlikleri çok beğendik. Kokulu ve kaymayan terlikler. Fiyatları da çok uygun. Bunun için alıyoruz. Yani Fatmagül giymişse, Oyagül'ün Suçu Ne" diyerek espiriyle karşıladı.