BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.389,83
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Taraf'a küstah çıkışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Taraf gazetesine sert dille yüklendi

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Erdoğan, hafta başından bu yana Gölge CIA olarak anılan Stratfor raporlarını manşetine taşıyan Taraf gazetesine ağır sözlerle yüklendi.

Erdoğan, dünkü manşetine Wikileaks'e sızan raporlarda yer alan ve Başbakan Erdoğan'a "iki yıl ömür" biçildiği bilgisinin yer aldığı haberleri yerden yere vurdu:

"Bize ömür biçenler küstahlık içindedir."

Başbakan Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Hedef ise daha önce MİT krizi nedeniyle karşı karşıya geldiği Taraf gazetesiydi. İşte Erdoğan'ın zehir zembelek sözleri... 

BOYUN EĞMEYİZ!

Biz kadere inanmış bir partiyiz. Biz millete hizmet yolunda elini taşın altına koymuş bir partiyiz. Bu canın sahibi Allah'tır. Emanetini geri alacak olan da sadece ve sadece Allah'tır. Biz tehditlere boyun eğmedik, boyun eğmeyiz. Bize ömür biçecek olan da sadece ve sadece Allah'tır. Biz Allah'ın şu hükmüne yürekten inandık ve inanıyoruz; ecel geldiğinde ne bir saat ileri alınır ne bir saat geri.

HEM CÜRETKAR HEM DE KÜSTAHLAR

Söylentilere kanıp bize ömür biçenler, cüretkar oldukları kadar büyük de bir küstahlık içindedir. Bu söylentileri manşetlerine taşıyanlar da, bu mihrakların taşeronluğunu yapanlar da aynı şekilde büyük bir küstahlığın içindedir.

MİKSERLER!

Millet bunların nasıl mikser görevi yaptığını çok iyi biliyor. Bu tehditlere de pabuç bırakmayacağız. Azimle sorunların üzerine gitmeye devam edeceğiz. Bu manşetleri atanlar şunu iyi bilsinler, Allah'ın takdir ettiği ömrü hiçbiriniz ne bir an geri, ne bir an ileri götüremezsiniz. Plan ona aittir ve o plan işleyecektir.