BIST 9.736
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,48
HABER /  SPOR

Erdoğan'dan 'şampiyon kim olur' sorusuna yanıt: Ben kahin değilim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’de kimin şampiyon olacağına ilişkin soruya “Tabii ben kahin değilim. Şu anda kurmuş olduğum takım ligin başında. İyi de gidiyorlar. Başakşehir. İyi oynayan ligi bir numara bitirsin derim” şeklinde yanıt verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TGRT Haber-Beyaz TV'nin ortak yayınında "Cumhurbaşkanı ile Seçim Özel" programında futbola ilişkin soruları yanıtladı. 

''İnşallah böyle bir başarıyı yakalamak umudunu taşıyoruz''
Milli Takım'la ilgili şeylerin hoşuna gittiğini dile getiren Erdoğan, "Siz ülkenin Cumhurbaşkanısınız ve bir Milli Takımınız var. Şenol hocayla malum daha önce bir dünya 3'üncülüğü var. Dünya literatüründe futbol takımı olarak böyle bir başarıyı hiçbir zaman yaklaşamamıştık. İlk defa o zaman yakaladık. Avrupa Şampiyonası'nda da Şenol hocayla başlamamız hakikaten bizim için yeniden inşallah böyle bir başarıyı yakalamak umudunu taşıyoruz.'' dedi.

''Süper bir goldü, nefisti gerçekten''
''Ben o akşam maçı da izledim.'' diyen Erdoğan, ''Galibiyetten sonra hocayı da arayıp tebrik ettim. Kaptanı, Emre'yi aradım, onu aynı şekilde tebrik etti. Gerek tabii orada Burak'ın (Burak Yılmaz) golü, çok seri bir hareketle o golü atmış olması. Aynı şekilde Hakan'ın (Hakan Çalhanoğlu) süper bir goldü, nefisti gerçekten. Tabii gerek Emre'nin, gerekse Burak'ın o yaşa rağmen, orada hakikaten hocanın saha içindeki işini kolaylaştırmaları bakımından çok çok önemli. Ben de şimdi o akşam da konuştuktan sonra Şenol hocayla, her ne kadar kampanyadaysak da eğer ayarlayabilirsem inşallah Moldova maçına gelmeye çalışacağım dedim." ifadelerini kullandı.

“Tabii ben kahin değilim''
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’de kimin şampiyon olacağına ilişkin soruya “Tabii ben kahin değilim. Şu anda kurmuş olduğum takım ligin başında. İyi de gidiyorlar. Başakşehir. Buradan tarafsızlığımı da korumak kaydıyla iyi oynayan ligi bir numara bitirsin derim” şeklinde cevap verdi.