BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.389,53
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan’dan muhalefeti mahcup edecek açıklamalar

Başbakan Erdoğan, Hakkari mitinginde Türk bayrağı açamayan CHP liderinin kendisine bayrak dersi vermeye kalktığını belirterek, “Bendeki bayr...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Hakkari mitinginde Türk bayrağı açamayan CHP liderinin kendisine bayrak dersi vermeye kalktığını belirterek, “Bendeki bayrak sevgisinin sende zerresi olamaz” dedi.
AK Parti’li belediye başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, muhalefetin çatı aday arayışlarını ti’ye aldı. Erdoğan “Şimdi çatı cumhurbaşkanı adayı arıyorlarmış. Temeli olmayanın çatısı olur mu ? Çatıdan temele inilmez, temelden çatıya çıkılır” diye konuştu.
Erdoğan, Lice’deki bayrak hadisesi üzerinden kendisini eleştiren muhalefeti de topa tuttu. CHP’nin Hakkari mitinginde Türk bayrağı açılmadığını hatırlatan ve Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, “Şimdi Diyarbakır’daki bayrağı benim indirdiğimi söyleyecek kadar alçalıyor. Bendeki bayrak sevgisinin sende zerresi olamaz” dedi.

BAHÇELİ’YE SORULAR
MHP lideri Bahçeli’ye de “Sen Hakkari’ye kaç kere gittin” diye soran Erdoğan, “Hakkari vatan toprağı değil mi” diye devam etti. Erdoğan, Genelkurmay Başkanının istifasını isteyen Bahçeli’ye sorularını, “Sen cumhurbaşkanı mısın” diye sonlandırdı.

"İNDİREN HAİN DE İPİNİ TUTAN HAİNLER DE"
Milletin sakin tavrını korumasını ve provokasyona gelinmemesini de isteyen Erdoğan, “Bayrağı indiren o haine de, onun ipini tutan hainlere de gereken cevap verilecek” dedi.
(İHA)