BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hedef öze dönüş ve başarı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, özlerine dönerek kulübü eski başarılı günlerine kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.<br/>Bordo-ma...

Abone ol

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, özlerine dönerek kulübü eski başarılı günlerine kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi’nde yer alan yazısında önemli açıklamalar yaptı.

“BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”
Hacıosmanoğlu, göreve gelirken Trabzonspor’un şerefli tarihindeki başarılarının nasıl kazanıldığının altını çizerek, “Özümüze döneceğimiz değişim ve yapılanma ile başarıya ulaşacağız. Zaman ilerledikçe sırtımızdaki borç yükümüz hafifledikçe, daha da hızlı yürümeye başladık. Ardından da koşacağız. Sadece dışarıda ki değil, içerdeki rakiplerimizi de bunlardan rahatsızlık duymaya başladığını üzülerek görüyoruz. Trabzonspor tarihine bakıldığında futbolcu, yönetici, teknik direktör ve başkanlık yapmış kişiler, kendi görev sürelerinde başaramadıklarını 8 ay gibi kısa bir sürede bizim başarmamızı bekliyor” dedi.

“KİMSEYE UMUT TACİRLİĞİ YAPMADIK”
Göreve gelirken hiç kimseye umut tacirleri yapmadıklarını belirten Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizler göreve gelirken kimseye umut tacirliği yapmadık. Gerçek beklentiler üzerine durum tespiti yaptık. Hayal satarak değil, proje üreterek, yapılanarak ve en önemlisi özümüze dönerek kulübümüze eski başarılı günlerine kavuşturmaya çalışıyoruz. Ancak bunu başarmamızdan korkanlar, klişeleşmiş söylemlerle bizlere destek değil, köstek olmaya çalışıyorlar. Birileri arkamızdan konuşuyorsa onlardan önde olduğumuzu bilerek çalışmaya devam edeceğiz“ şeklinde konuştu.
(İHA)