BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan MHP'ye Öcalan resti!

Cuhmurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da vatandaşlara hitap etti.

Abone ol

Erzurum'da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalefete dönük suçlamalarına devam etti. Çözüm sürecine dönük ilginç açıklamalarda bulunan Erdoğan, İmralı'da PKK lideri Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeler için MHP'den gelen eleştirilere cevap verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına cevaben konuşan Erdoğan, İmralı'daki görüşmelere hiç bir AK Parti'li ismin katılmadığını, görüşmeleri devlet kadrolarının yürüttüğünü söylerken "Eğer sen benim siyasi kadromdan bir kişinin böyle bir şey yaptığını ispat et. İspat etmezsen: Alçaksın, namertsin, müfterisin." dedi. Erdoğan, HDP'ye dönük sert sözler sarfettiği mitingde Kürt seçmenden destek isterken "Kürt kardeşlerim beni anlamayacak mı diye dertleniyorum" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

ÇIKMIŞ BİRİLERİ PROJE AÇIKLIYOR

Erzurum iyi bilir biz kimsenin önünde eğilmeyiz. Bizi hiçbir güç baş eğdiremez. Allah'ın huzurundan başka hiçbir yerde başımız öne eğmez. Erzurum'la Rize arasına Ovit tünelini yapıyoruz. Milliyetçilik budur. Asıl milleti sevmek bu.

Bu aziz millete biz hizmetkar olmaya geldik. Ovit ve Kop tünelleri bitince Erzurum bölgenin en değerli yeri olacak. Kuru sıkı milliyetçilikle olmuyor bu işler?

Birilerini kendilerine Rab edinenler hapı yuttular. Güce tamah edenler hapı yuttular.

Çıkmış birileri proje açıklıyor. Lojistik merkez şu bu. Ya ben bunu Başbakanlık dönemimde yaptım. Yol diyor? Ya bu ülkeye yolu biz getirdik. Sivas hızlı tren hattı Erzincan üzerinden Erzurum'a gelecek.

ERZURUM'DA DAĞ TAŞ ALLAHU EKBERDİR

Erzurum havalimanı bölgesel bir havalimanı olma özelliği taşıyor. Bunu kim yaptı?

700 yataklı bir şehir hastanesiyle Erzurum'un gücüne daha güç katacağız.

Erzurum'da dağ taş Allah u Ekber'dir. Ben sizlerde onu görüyorum. Bu defa ülkenin başına eski Türkiye koalisyonu musallat oldu. Ermeni lobisiyle, darbeci medyasıyla, terör örgütüyle, paralel örgütüyle Türkiye'ye darbe vurmak istiyorlar.

Bölücü örgüt güdümündeki partiyi cilalamak için atmadıkları takla bırakmadılar.

MHP'YE ÖCALAN RESTİ: İSPAT ETMEZSEN...

Bölücü örgüt güdümündeki partiyi cilalamak için atmadıkları takla bırakmadılar. Milliyetçi olduğunu söyleyen partinin lideri diyor ki, HDP barajı geçemezse ülkede kaos olur. Şimdi diyor ki, Cumhurbaşkanı İmralı'yla görüştü. Eğer sen benim siyasi kadromdan bir kişinin böyle bir şey yaptığını ispat et. İspat etmezsen: Alçaksın, namertsin, müfterisin.

KILIÇDAROĞLU GELSİN KÜLLİYEYİ GEZSİN

Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, Cumhurbaşkanı Külliyesi'ndeki klozetler altın kaplama" diyor. Bunu ispatlamakla mükellef, davet ettik, gelsin gezsin.

Ey Kılıçdaroğlu, ne zamandan beri Beştepe Külliyesi'nin tuvaletlerini gezdin veya oraların temizliğini yaptın da bunların altın suyuna batırılmış klozet olduğunu öğrendin.

Bana genel sekreteri cevap yazmış. "Önce orayı kaçak olmaktan çıkarın" Bunu yazan cahil cühela. Danıştay bunu 50 defa açıkladı. Ama bunlar hukuk da bilmez. Çünkü bunlar cahil cühela.
Sonunda bana bunu dedirtecekler "Ey Kılıçdaroğlu sen Beytepe Külliyesi'nin tuvaletlerini ne zaman gördün? Ne zaman temizledin?

Bunun kılavuzu Karga. Gerçi kargaya hakaret etmiş oluyoruz.

ÖNLERİNDEN GEÇERKEN SIRTLARINI DÖNÜYORLAR

Iğdır'dan geliyoruz. Tehdit ediliyoruz diyorlar. Bizim araç bunların seçim koordinasyon merkezinin önünden geçiyor. Sırtlarını dönüyor. Bunun ne demek olduğunu biliyoruz ama buna edebimiz müsade etmez.

BUNLARIN MİLLİYETÇİLİĞİ LAFTA

İç güvenlik paketine en fazla karşı çıkan kendine milliyetçiyim diyen partiydi. Bunların milliyetçiliği lafta. İş başa düşünce hemen sıvışırlar.

Bunlar Türkeş'in emanetine sahip çıkamadılar. Bunlar milletin yanında yer alacaklarına bölücü örgütün, paralel örgütün, Vatikan'ın yanında saf tutuyorlar.

Ey Bahçeli senin kimin izinden gittiğin belli değil. Biz Fatih'in izinden gidiyoruz.