BIST 8.794
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.240,00
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan ikinci TEOG açıklaması yeni sistemi anlattı!

TEOG kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ikinci TEOG açıklaması geldi. İşte Erdoğan'ın son dakika TEOG açıklamasının detayları...

Abone ol

TEOG süratle kaldırılacak. ABD seyahati öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temennisinin TEOG'u ülke gündeminden bir an önce çıkarmak olduğunu söyledi. 

TEOG sorusunu yanıtlayan Erdoğan "Dün Sayın Başbakan ile bu konuyu etraflıca görüştük ve uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Çok basit bir konu. Sayın Başbakanımız ve bakan arkadaşlarımızla birlikte hemen bu adımın atılması mümkün. Bu konuda Sayın Başbakan'la dün mutabakatımız da oluştu. Temenni ediyorum ki hemen, süratle bunu ülke gündeminden çıkarmak, düşürmek bütün aileleri, yavrularımızı rahatlatacaktır.

LİSELER KENDİ SINAVLARINI YAPAR

Bizim bir defa bu konuyu gündemimizden çıkarırken çocuklarımızın daha çok okul derslerine yönelmelerinin önünü açmamız ve yarışı okullarında yapmasını sağlamamız çok daha isabetli olacaktır. Liseler MEB kontrolünde kendi sınavlarını yapar. Böylece çocuklarımızı paraları akan bu süreçten kurtarmış oluruz" ifadelerini kullandı.