BIST 9.889
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.455,83
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan CHP'ye eşcinsel kotası eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''CHP İlçe Belediyeli Mahalle Komiteleri'nde yapılacak seçimde 5'te bir oranında eşcinsel kotası koyuyorlar. Allah şaşırtmasın. Bir partide ölçü kalmayınca işte böyle nereye savrulacağı belli olmuyor. Bunlar böyle devam etsin.'' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 41. Muhtarlar Toplantısı'nda CHP'ye eşcinsel kotası üzerinden eleştirdi. Kılıçdaroğlu'na 'Kürekçibaşı olmak başka şey yürekli olmak başka şey' diyen Erdoğan, "Ana muhalefet partisi sıfatını taşıyan bir partinin milletimizden o kadar ayrıldı ki şuan CHP İlçe Belediyeli Mahalle Komiteleri'nde yapılacak seçimde 5'te bir oranında eşcinsel kotası koyuyorlar. Allah şaşırtmasın. Bir partide ölçü kalmayınca işte böyle nereye savrulacağı belli olmuyor" dedi.

''ALLAH ŞAŞIRTMASIN''

Erdoğan, ''Ana muhalefet partisi sıfatını taşıyan bir partinin milletimizden o kadar ayrıldı ki şuan CHP İlçe Belediyeli Mahalle Komiteleri'nde yapılacak seçimde 5'te bir oranında eşcinsel kotası koyuyorlar. Allah şaşırtmasın. Bir partide ölçü kalmayınca işte böyle nereye savrulacağı belli olmuyor. Bunlar böyle devam etsin.'' dedi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sana kaçmak yakışır sen de yürek yok

Erdoğan'dan gazilere yapılan saldırıya tepki: Hak ettikleri cezayı alacaklar

 

CHP SÖZCÜSÜ TEZCAN'IN ''DİKTATÖR'' AÇIKLAMASINA TEPKİ

Buna karşılık ana muhalefet partisinin tutarsız, temelsiz, fırsatçı, her türlü kavramı ve değeri istismar eden, bunlarla kalmayıp FETÖ'den PKK'ya tüm terör örgütlerinin borazanlığını yapan tavrı karşısında üzüntümü de ifade etmek isterim. Kalkıp şahsımı faşist ve diktatörlükle tavsif eden bu zihniyeti ben halkıma özellikle havale ediyorum. Eğer bu ülkede şahsım veya bir diktatörlük olsaydı sen kalkıp da ne Tekirdağ'ın meydanında öyle konuşabilirdin... Adamı alıp götürürlerdi. Hiç şakası yok. Diktatörlüğün olduğu bir yerde sen öyle konuşamazsın. Ne senin Genel Başkanın öyle konuşabilir ne de sen öyle konuşabilirdin. Bunlar özgürlük zemininde bunları bu kadar rahat konuşabiliyorlar. 2019 büyük bir imtihan 2019'da Mart ve arkasından da Kasım seçimlerinde halkım bunlara gereken dersi gerektiği şekilde verecektir.