BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan bir 'hayırlı olsun' daha!

Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tahliyesi için 'hayırlı olsun' diyen Erdoğan'dan bir 'hayırlı olsun' mesajı daha..

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Davası'nın zaman aşımından düşmesiyle ilgili olarak ''Milletimiz için, ülkemiz için hayırlı olsun'' dedi.

ZATEN ONLAR DA SÖYLÜYORLAR

Başbakan Erdoğan, grup toplantısının çıkışında gazetecilerin Sivas Davası'nın zaman aşımından düşmesiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Erdoğan, ''Milletimiz için, ülkemiz için hayırlı olsun. Zaten onlar da söylüyorlar... Yıllar yılı içeride olan vatandaş, içlerinde kaçak olanlar vardı. Bilemiyorum tabii onlar da var...'' dedi.

KILIÇDAROĞLU İSE YÜZKARASI DEDİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas davası sanıklarının yakalanmaması, davanın zamanaşımına uğramasının, ''Türkiye için yüzkarası'' olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grubunda yaptığı konuşmaya, ''özgürlüğü olabildiğince genişlemiş, insan hakları ihlallerinin olmadığı, güzel bir Türkiye dileğiyle'' başladı.

Sivas davasının, bugün zamanaşımına uğradığını anımsatan Kılıçdaroğlu, ''Ortaçağ'da insanlar yakılarak öldürüldü. İnsanlar yakılarak öldürüldü. Öldüren insanların bir kısmı evlendi, askere gitti, düğün yaptı, çocuğunu okula gönderdi ama bulunamadı, yakalanamadı'' dedi.