BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.399,11
HABER /  POLİTİKA

Erdoğana aşk sorusu

Üstün zekalı çocuklar Başbakan Erdoğan'a ilginç sorular yönelttiler. Birinin merakı eşi Emine Hanım'a olan aşkına dairdi...

Abone ol Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneğinin TOBB Üniversitesindeki Liderlik Eğitim Programı'na katıldı.

Konuşmasının ardından salonda bulunan gençlerin sorularını yanıtladı. Üstün zekalı bir kız öğrencinin sorusu çok farklı oldu; "Eşiniz sürekli yanınızda. Eşinizi çok mu seviyorsunuz?" diye sordu.

Bu soruya gülerek yanıt veren Erdoğan, "Tabi ki eşimi sevmem tartışılmaz. Her şeyden önce liderlik ailede başlıyor.Eşinizle beraber eş liderlik oluşturmanız lazım.Toplumumuzun yüzde 52'si bayan.Eğer ben eşimle beraber Türkiye'yi taramamış olsam o zaman böyle bir neticeyi almam mümkün değil. Öyle yerler oluyor ki; ben ulaşamıyorum ama eşim ulaşıyor. Beraber çıktık bu mücadeleye. Beraber yürüdük biz bu yollarda derken şarkıyı ilk önce hanımla beraber söyledik" diye konuştu.

Önce Erdoğan’ı öven bir şiir okuyan bir öğrenci daha sonra ”Yeni bir şiir kasetiniz ne zaman çıkacak” sorusunu yöneltti. Salonda kahkahalar yükselirken Erdoğan da gülerek “Başımıza iş aldık ikincisini şu anda düşünmüyoruz” yanıtını verdi.