BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,89
ALTIN 2.385,61
HABER /  POLİTİKA

Erdoğana ağır hakaret

Başbakan Erdoğan'ın Baykal'a yönelik eleştirilerine Önder Sav'dan aynı sertlikte karşılık geldi.

Abone ol

Laiklik düellosunda kılıçlar çekildi. Baykal'ın kurmaylarından Önder Sav, "Laiklik öyle Recep Tayyip Erdoğan'ın küçücük beynine sığmayacak kadar geniş bir kavramdır'' sözleriyle çok sert bir karşılık verdi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, ''CHP'nin genel başkanından en sade üyesine kadar tertemiz bir geçmişi vardır. O tertemiz beyaz sayfalara Recep Tayyip Erdoğan'ın çirkin yazılar yazmasına asla müsaade etmeyeceğiz'' dedi.

Sav, Genel Merkez'de düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde CHP'ye yönelik sözlerinin bugün Genel Başkan Deniz Baykal başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirildiğini söyledi.

KÜÇÜCÜK BEYİNLİ ERDOĞAN

Sav, Başbakan Erdoğan ve partisinin laikliği korumanın kendilerine kalmış gibi bir eda içinde olduğunu ileri sürerek, ''Laikliği, Recep Tayyip Erdoğan'ın ne şekilde korumaya çalıştığını son bir hafta on gün içindeki gelişmeler çok yakından ortaya koymuştur. Laiklik öyle Recep Tayyip Erdoğan'ın küçücük beynine sığmayacak kadar geniş bir kavramdır'' diye konuştu.