BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,47
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan: Şartlar ne olursa olsun ihmal etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda yaptığı açıklamada, " Şartlar ne olursa olsun ekonomi ve güvenlik alanlarında atmamız gereken adımları ihmal etmedik, etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Erdoğan, "İnşallah 31 Mart'ın ardından 4.5 yıllık kesintisiz icraat dönemi olacak" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu'ndaki konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o konuşmadan öne çıkan detaylar:

''Son 1.5 ayda İstanbul'un 13. mitingimizi yapıyoruz. 41 ilde miting yaptık. Hem il hem ilçe mitingilerimizi kesintisiz sürdüreceğiz. Elbette bu süreçte yolunu kaybeden, yoldan çıkanlar oldu. Kendine başka yol arayanlara yapacak bir şey yoktur.''

'AK Parti gücünü milletten alıyor'

Çok iyi işler yaptığı halde sırf milletiyle iletişimi iyi olmadığı için görev süresi dolmadan nöbet değişikliğine gittiğimiz arkadaşlarımız oldu. AK Parti gücünü milletten alan bir partidir. Biz sadece milletimize baktık. Öye olduğu için de 14 seçimde milletimizin desteğini aldık.

'Her kesime kulak veriyoruz'

Bu seçimde, şu veya bu sebeple gönlü kırıldığı için serzenişte bulunan vatandaşlarımızın seslerini duymadığımız sanılmasın. Biz her seçimde 50-60 il gezer, ilçeleri ve diğer programlarıyla 100'ün üzerinde miting yaparken, milletimizin her kesiminin sesine kulak veriyoruz.

Şartlar ne olursa olsun güvenlik ve ekonomi alanlarında atmamız gereken adımları ihmal etmedik, etmeyeceğiz. Seçimden sonra çok daha kararlı ve süratli adımlar atacağız. Bunun için sizlerin güçlü desteğinize ihtiyacımız var. Birileri farklı bir sonuç ortaya çıksın ve Türkiye tökezlesin diye ellerini oğuşturarak bekliyor. CHP gibi partiler amaçlarını ulaşmak için terör örgütleri dahil herkesle işbirliği yapmaktan çekinmiyor. Türkiye bu seçimden bekledikleri gibi yaralı değil tam tersine güçlenmiş olarak çıkacak. O zaman bunların hepsi kaçacak delik arayacak.

'Bayrağımızı yakanlara fırsat vermeyiz'

Bayrağımızı yakanlar, attıkları tweetlerle mecbur muyuz biz sizin ezanınızı dinlemeye diyenler. Kadınlar gününde Taksim'e çıkıyorlar izin var mı yok. Türkiye hukuk devleti. Toplantı ve yürüyüş kanunları var. Bir toplantı, yürüyüş nasıl yapılacak bunların kanunda yeri var. En hareketli yer olan Taksim'de İstiklal Caddesi'nde siz bunu yapamazsınız. Tayyip Erdoğan nasıl bütün toplantılarını kanuna uygun yapıyorsa hukuk içinde yapıyorsa sen de yapacaksın bay Kemal. Gerekli olan müdahale yapıldı ve o gösteriye izin verilmedi. Ezanımızı protesto ediyorlar. Bizim bayrağımızı yakmaya yeltenenleri kimse kusura bakmasın biz yakarız. Onlara fırsat vermeyiz

Müjdeleri sıraladı

Eğitimde ilçemizde toplamda 761 derslikli 62 adet okul inşa ettik. Genç nüfusun yüksek olduğu ilçemizde 21 yeni okul daha inşa edeceğiz. Buz hokeyinde Avrupa Şampiyonu olan gençlerimiz için buz pistini yapacağız. Zeytinburnu Stadı'nı bir kompleks haline dönüştüreceğiz.