BIST 9.676
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.504,19
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal çık izah et, adamda her türlü yolsuzluk var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Bay Kemal çık izah et, adamda her türlü yolsuzluk var" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile ilgili "Ankara'da yine yolsuzluklar içinde olan bir aday bulmuşlar. Adamda her türlü yolsuzluk var. Buyrun ve bir senet... Hesabını veremiyor şu anda. Hadi ver hesabını. Bay Kemal bu, afedersin karşılıksız senediyle ortada dolaştığını sen izah et. Niye? Hepsi ortalıktan kaçıyorlar. Şimdi arkadaşlarımız da onları kovalıyor." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Çatalca-Yassıören kesimi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çatalca'dan trafiğin yoğun olduğu vakitlerde 2-3 saati bulan Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanmış olacak" açıklaması yaptı.

"Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanacak"

Çatalca'dan trafiğin yoğun olduğu vakitlerde 2-3 saati bulan Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanmış olacak.

"Bay Kemal izah et"

Hadi ver hesabını. Bay Kemal çık, adayının bu  karşılıksız senediyle ortada dolaştığını sen izah et. Hesabını veremiyor şu anda.

"Terörün kaynağının İslam dünyası olduğunu nasıl söylersin?"

Bay Kemal, eğer sen bir Müslümansan terörün kaynağının İslam dünyası olduğunu nasıl söylersin? Önce sen kendini bir test et.