BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in kardeşi hakkında şok iddia

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in kardeşi eski emniyet mensubu İlker Çakırözer’in Tuzla’da işlettiği oto galeri firmasında asker ve polis olmak üzere onlarca vatandaşı milyonlarca lira dolandırıp ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Abone ol

Tuzla Yayla Mahallesi Hatboyu Caddesi üzerinde Tuzla Garege Oto Galeri firması olan İlker Çakırözer’in, eski emniyet mensubu polis memuru olduğu iddia edildi.

Dolandırıcılık suçundan hakkında Kartal Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulan İlker Çakırözer’in, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Önce güven sağladı

Tuzla Yayla Mahallesi Hatboyu caddesi üzerinde bulunan Tuzla Garege Oto galeri dükkanı bulunan İlker Çakırözer’in, bu adreste ticaret yaptığı, abisinin milletvekili olması ve kendisinin de eski emniyet mensubu olması dolayısıyla firmaları referans göstererek çevresine güven verdiği belirtiliyor.

İlker Çakırözer'in vatandaştan topladığı paraları eğlencede harcadığı ve bu zaman içinde oğlunun düğünü de Hilton otelinde yaptığı ileri sürüldü.

Onlarca insanı milyonlarca lira dolandırmakla suçlanıyor

Kendisine güvenen müşteriler kurumsal bir firma olduğunu düşünerek, parayı almadan noter huzurunda araçlarının satışını yaptıklarını ileri sürdüler. Mağdur olduklarını söyleyen müşteriler, Çakırözer'in galeri dükkanını kapatıp, topladığı milyorlarca lira para ile kayıplara karıştığını iddia ettiler.

Savcılığa suç duyurusu

Vekâletle teslim ettikleri araçlarının satıldığını ve piyasadan topladığı paralarla kayıplara karıştığı iddia edilen İlker Çakırözer’in Tuzla’daki mağdurları soluğu savcılıkta aldı. Mağdur olan vatandaşlar savcılığa suç duyurusunda bulunarak, İlker Çakırözer’in yakalanarak ceza almasını ayrıca ve mağduriyetlerinin karşılanmasını istiyorlar.