BIST 10.319
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.452,53
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: Kene gibi yapışanlara fırsat vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde  konuştu. Sebze-meyve fiyatlarının daha da ineceğini belirten Erdoğan "Türkiye'nin mücadelesine destek vermek yerine, fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde  konuştu. Erdoğan Ankara'ya yapılan yatırımlara değindi ardından da dolar kuru düşmesine rağmen fiyatları düşürmeyenlere seslendi.

Fırsatçıları eleştiren Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Temelli Göletinin çevresine millet bahçesi yapılacak. Zir Vadisi bölgesi arkeolojik önemine uygun olarak düzenleniyor. Sincan'da rekrasyon ve poligon alanlarını hayata geçireeğiz. Vatandaşlarımınz güvenli ve huzurlu bir ortamda poligon hizmetinden yararalanlasını sağlayacağız.

İZMİR PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR
Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Biz milletimizin karşısına eserlerimizle çıkıyoruz. İzmir körfez pislikten, kokudan geçilmiyor. Aynen benim aldığım İstanbul'un Haliç'i gibi. Nihat kardeşimizle, Cumhur İttifakı ile İzmir'i pırıl pırıl yapacağız.  

Her alanda ülkemizi kalkındarmanın mücadeleisini verdik. ve göreve geldiğmizde neydike ne olduk. Ülkemizi 3.5 kat büyüttük. Enerjide sporda sosyal yardımlarda Türkiye'yi dünyanın en ileri ülkelerin seviyesine yükseltmek için gayret gösterdik.

Atacak çok adım yapacak çok işimiz var. Türkiye'yi hak ettiği yere getirmek için istikrar ve güven seviyesini tesis etmeliyız. Son 6 yılda kesintisiz bir şekilde maruz kaldığımız saldırılara baktığımızda doğru yerde olduğumuzu görüyoruz.

KENE GİBİ YAPIŞANLARA FIRSAT YOK
Döviz, faiz, enflasyon kıskacında teslim alınmaya çalışılan Türkiye'nin mücadelesine destek vermek yerine, fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız. Eskiden ekonomisi bir kaç milyar dolarlık manipülasyonla sarsılan bir ülke vardı. Şimdi ise bölgesinde ve dünyada yükselen bir Türkiye var. Ekonomin çöketilmeye çalışılmasının nedeni budur.

TANZİM BAŞLADI FİYATLAR İNDİ
Fırsatçı elinde malı olduğu halde stokçulk yapandır. Patates, soğan marul ne oldu. Şimdi belediyeler aracılığı ile satmaya başlandı. Şimdi fiyatlar yarıya indi. Daha da inecek.  Fırsatçı elinde imkan olduğu halde bir başka köşede bekleyendir. İşte sebze meyve olayı budur. Bay Kemal işte bunlarla uğraşıyor. 

Bir birimiz Allah için seveceğiz para mal makam için değil. Sadece Sincan'ı değil tüm Ankara'yı daha iyi bir yere getireceğiz. Havalimınnı yoktu doğru düzgün. Şimdiki havalimanını bizler yaptık. En iyisin yapmak boynumuzun borcudur. Yenimahelle'yi de alacağız. CHP'ye yakışmıyor orası."