BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: Beni zehirlemekle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mamak Toplu Açılış Töreni'nde Millet İttifakı'nı sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan ''şahsımı ipe götürmekle, zehirlemekle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktılar. Gezi’de, 17-25 Aralık’ta tankla tüfekle 15 Temmuz’da başaramadıklarını şimdi başka bir yolla yapmaya çalışıyorlar'' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak Toplu Açılış Töreni'nde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Millet İttifakı'nı eleştirdi. CHP’nin başını çektiği yıkım ittifakı 31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyor diyen Erdoğan ''şahsımı ipe götürmekle, zehirlemekle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktılar. Gezi’de, 17-25 Aralık’ta tankla tüfekle 15 Temmuz’da başaramadıklarını şimdi başka bir yolla yapmaya çalışıyorlar'' dedi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

YIKIM İTTİFAKI SİZLERLE HESAPLAŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR: 31 mart seçimleri çok önemli, 21 Haziran'dan nasıl alnımızın akı ile çıktıysak 31 Mart'tan da büyük bir zaferle çıkmamız gerekiyor. CHP’nin başını çektiği yıkım ittifakı 31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyor. Yanlarına Kandil’den verilen emirle bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’Yi, İYİ Parti’yi, SP’yi almışlar.

KENDİLERİNİ KAYBETTİLER: Bu zillet, illet ittifakı. Biz ise cumhur ittifakıyız. Son günlerde kendilerini iyice kaybettiler. Daha önce milleti denize dökmekten bahsediyorlardı. Şimdi mezar kazmaktan bahsediyorlar. TV ekranlarında yorumcuları, sözde sanatçıları aracılığıyla size, bize olmadık hakaretler ediyorlar. 

BENİ ZEHİRLEMEKLE TEHDİT EDECEK KADAR ZIVANADAN ÇIKTILAR: Şahsımı ipe götürmekle, zehirlemekle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktılar. Gezi’de, 17-25 Aralık’ta tankla tüfekle 15 Temmuz’da başaramadıklarını şimdi başka bir yolla yapmaya çalışıyorlar. 3-5 oy daha fazla alabilmek için gittiler terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla pazarlığa oturdular. Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici sahnelere şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti olmakla övünen CHP’de Kandil’deki terör baronlarının sözü geçiyor.