BIST 10.176
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.401,00
HABER /  SPOR

Erciyesli futbolcular kapış kapış

Kayseri Erciyesspor'da sözleşmesi sona eren 2'si kaleci 12 futbolcuya da transfer teklifi yağıyor.

Abone ol

Süper lige veda eden Kayseri Erciyesspor'da sözleşmesi sona eren ve kiralık futbolcuların takımdan ayrılmasının ardından kalan 2'si kaleci 12 futbolcuya da transfer teklifi yağıyor. Süper lig takımları Erciyessporlu futbolcuları renklerine katmak için 11 Haziran'ı bekliyor.

Kayseri Erciyesspor'da sözleşmesi sona eren İlhan'ı Konyaspor, Timuçin Beyazıt'ı Çaykur Rizespor, Emre Toraman'ı Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği iddia edildi.

Bursaspor'la anlaşan Bülent Korkmaz ise, başta kaleci Orkun ve Jabi olmak üzere, Kürşat ve Mustafa Sarp'ı istiyor. Bursaspor ve Trabzonspor Jabi'ye imza attırmak için kıyasıya mücadele ederken, kaleci Orkun için ise Süper ligden 5 takımın devrede olduğu öğrenildi.

Süper ligin yeni takımları da Mehmet Eren, Lazarov, Özgür ve Gökhan Kök için Erciyesspor'un kapısını çalıyor. Kulüp Başkanı Ziya Eren, "Bonservisi elinde olan futbolcularıla ilgili zaten bir tasarrufumuz söz konusu değil. Birçok takımının kadrosunda görmek istediği Jabi'nin bonservisi elinde. Biz 23 Haziran'da yapacağımız genel kuruldan sonra transfer çalışmalarını yeni yönetim kuruluna bırakmak istiyoruz. Şu ana kadar hiçbir futbolcumuz için resmi teklif gelmedi. Ama milli kaleci Orkun başta olmak üzere birçok futbolcumuzun Süper lig takımlarından teklif aldığını biliyorum" diye konuştu.