BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

ePTTAVM İstanbul tanzim satış fiyatları ne kadar-kargo ücreti var mı?

Erdoğan'ın PTT üzerinden de tanzim satışlarının yapılacağını açıklamasının ardından vatandaşlar araştırmaya başladı. Peki ePttAVM tanzim satışları nasıl alınır ePttAVM e tanzim satış ekranı sorgulama. ePTT AVM hizmeti İstanbul'da da geçerli mi?

Abone ol

İstanbul ve Ankara’da tanzim satış çadırlarının kurulmasından sonra sebze fiyatlarında önemli düşüşler olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın PTT üzerinden tanzim satışların da yapılacağını duyurmasından sonra PTT üzerinden tanzim satışları da başladı.

SADECE ANKARA'DA: ePttAVM üzerinden e-tanzim satış ekranı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. PTT tanzim satışları nasıl alınır ePttAVM e tanzim satış ekranı sorgulama haberimizde. Vatandaşlar uzun kuyruklara girince hükümet çözümü ePttAVM'de buldu. Kargo fiyatları ile sebze fiyatları da belirlendi. Ancak satışların sadece Ankara’ya yapılacak olması vatandaşların çok büyük çoğunluğunun bu imkandan faydalanamayacağı anlamına geldi. 

“Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında pazar alışverişi ePttAVM.com’da başladı. Tarladan evinize, en taze sebze ve meyveler aracısız olarak kapınıza geliyor. Pazar alışverişleriniz evinizin rahatlığında bir tıkla kapınızda.

*Ürün çeşitlerinden, tek seferde en fazla üç kilo satın alma işlemi gerçekleştirilebilir.

*Satışlarımız Ankara'dan sonra şimdi de İstanbul'da.

* Satışlarımız stoklarla sınırlıdır. Günlük stok güncellemesi gerçekleştirilmektedir. Stoklardan faydalanabilmek için sitemizi takip etmeye devam ediniz. 

İnternette başlayan tanzim satış fiyatlar:
Havuç 2.50 TL

Ispanak: 4 TL

Maydanoz 2.25 TL

Salatalık 4 TL

Patates 2 TL

Soğan 2 TL

Patlıcan 4.5 TL

Biber 6 TL