BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
HABER /  MAGAZİN

Ender Balcı kimdir Sibel Tüzün'ün boşandığı eşi mesajlarda ne yazdı?

Sibel Tüzün 4 yıl birlikte olduğu Ender Balcı ile geçtiğimiz yıl evlenmişti. Sadece 4 ay evli kalan Sibel Tüzün Ender Balcı'dan boşandı. Sibel Tüzün'e şantaj mesajları atan Ender Balcı kimdir aslen nereli? Ender Balcı ne iş yapıyor?

Abone ol

Uzun süredir ekranlarda olmayan Sibel Tüzün, boşandıktan sonra yeniden magazin gündemine geldi. Ender Balcı'nın kendisine şantaj yaptığını söyleyen Sibel Tüzün şikayette bulundu. Peki kimdir bu Ender Balcı?

Sibel Tüzün 4 yıl birlikte olduğu Ender Balcı ile 2016 yılında dünyaevine girmişti. Ender Balcı ile Sibel Tüzün Ocak ayında ayrılmıştı. Sibel Tüzün şikayette bulunarak Ender Balcı'nın kendisini tehdit ettiğini söyledi. Peki kimdir bu Ender Balcı?

ENDER BALCI KİMDİR?

Şarkıcı Sibel Tüzün ile yaşadığı aşkla adını duyuran Ender Balcı, prodüktördür. Ender Balcı, Sibel Tüzün’ün de albümünün prodüksiyonunu üstlenmiştir. Mart 2016’da evlenen Ender Balcı ve Sibel Tüzün 31 Aralık 2016 tarihinde boşanmıştır.

ENDER BALCI MESAJLARDA NE YAZDI?

Sibel Tüzün'ün iddiasına göre Ender Balcı mesajlarında ünlü şarkıcıyı şantajla tehdit etti. Ender Balcı Çınar isimli bir oğullarını göstermeyeceğini söyledi.

Sibel Tüzün'ün başı belada eski kocasının attığı mesajlar şoke etti