BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin yeni sezon bugün var mı 32.bölüm 5 bomba transfer

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Vatanım Sensin 2.yeni sezon ne zaman? Vatanım Sensin 32.bölüm bugün yani 9 Kasım tarihinde var mı? Yayınlanan son bölümüyle büyük merak uyandıran Vatanım Sensin 32.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı tarihi dizi olan Vatanım Sensin yeni bölüme artık saatler kaldı. Vatanım Sensin yeni sezon bu akşam ekranda olacak. Vatanım Sensin 32.yeni bölümde ise Sevr Antlaşması ele alınacak.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Vatanım Sensin” merakla beklenen yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı dizide bu kez Sevr Antlaşması dönemi anlatılacak. Sezon finalindeki tüm merak edilen soruların da yanıt bulacağı dizi, ikinci sezonu ile yine adından söz ettirecek. Gelin hep birlikte Vatanım Sensin fragmanına bakalım.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Vatanım Sensin'de bu akşam nefesler tutulacak. Sevr Antlaşmasıyla başlayan Vatanım Sensin'de Cevdet'in yaşam mücadelesi damga vuracak. Yeniden yürümeye başlayan Cevdet emekli olmaya karar verirken bir İngiliz ajanın olduğu öğrenilmesi diziye yeni bir boyut kazandıracak.

VATANIM SENSİN'E BOMBA TRANSFERLER

Uzun süredir merakla beklenen dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde ise bomba 5 yeni karakteri görüyoruz. Vatanım Sensin yeni sezona dahil olan isimler şöyle; Berker Güven, Levent Can, Şükran Ovalı, Ufuk Bayraktar, Serhat Özcan.