BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  GÜNCEL

Elon Musk Anıtkabir pozuyla TT oldu! Yazdığına bakın

TÜRKİYE'ye gelen Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra Anıtkabir'i de ziyaret etti. Elon Musk'un dünyadan milyonlarca takipçisi olan instagram hesabından paylaştığı Anıtkabir pozunda bakın ne yazıyordu?

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen dünyaca ünlü iş adamı, elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor’un CEO’su Elon Musk, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bugün tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dünyaca ünlü iş adamı, elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor’un CEO’su Elon Musk görüşmesindeydi. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, görüşmede Türksat 5A ve 5B uydularının uzaya fırlatılmasının yanı sıra elektrikli otomobil meselesi, sürdürülebilir enerji, Tesla ve SpaceX firmalarıyla Türkiye'deki firmaların yapabileceği ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldığını söyledi.

ELON MUSK ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ

Elon Musk, görüşmenin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Musk, "Atatürk Anıtkabir" yorumunu paylaştı. Fotoğraf, 30 dakika gibi bir sürede 100 binden fazla beğeni aldı.

ÇİÇEKLERİ BEN GÖTÜRDÜM
Elon Musk Anıtkabir'den ikinci bir paylaşım daha yaptı. Bu paylaşımda Atatürk'ün mezarına konulmuş çiçek dikkat çekiyor.


Elon Musk bu mesajına da 'çiçekleri ben yerleştirdim' dedikten sonra Atatürk için "Üç kırık kaburga ve delik bir akciğerle yine de savaştı' yazdı.

Elon Musk eşi ve çocukları kimdir? İki kez evlendiği karısı kim?

Erdoğan ve Musk görüşmesinin nedeni ortaya çıktı!

Kimdir bu Elon Musk? Erdoğan ve bomba yerli araba iddiası!