BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.435,41
HABER /  MEDYA

Fi yeni sezon Çi bugün var mı 9 Kasım Puhu Tv nasıl izlenir?

Fi yeni sezon Çi hangi gün 9 Kasım Perşembe 2017 Çi var mı? Fi 2.sezona Çi olarak devam edecek. Herkes merakla Çi yeni bölümünün ne zaman başlayacağını ve Puhu Tv'den nasıl izleneceğini merak ediyor. Çi yeni sezon birinci bölüme gelin beraber bakalım.

Abone ol

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven'in oynadığı bir kitap uyarlaması olan Çi yeni sezona bugün başlıyor. Bir değişiklik olarak Fi geçen sezonda cuma günü ekrana gelmişti. Çi ise Puhu Tv'de Perşembe günleri ekrana gelecek.

Türkiye'de bir ilk olarak internetten yayınlanan dizi Fi'nin ikinci serisi olan Çi bugün başlıyor. Fragmanı yayınlandığı andan itibaren büyük merak uyandıran Çi'de neler olacak. Gelin hep birlikte Fi yeni sezon Çi fragmanını izleyelim.

Çİ'DE NEFESLER TUTULACAK

Can Manay ile Duru'nun birlikte olması Deniz'i çok derinden yaralar. Dizide neler olacağını herkes merak ederken Duru, Deniz'i unutamaz ama Can Manay ile yaşadığı duygulara teslim olur.

Çİ'YE YENİ OYUNCU GELDİ

Uzun süredir ekranlara ara veren Nehir Erdoğan Çi ile geri dönüyor. Roma'da bir kafe işletecek olan Nehir Erdoğan'ın Deniz ile sevgili olup olmayacağı merak konusu.

Fi yeni sezon Çi'ye bomba transfer 1.bölümde ortaya çıktı

Fİ DİZİSİ NASIL İZLENİR?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor. 

Fİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fi'nin son bölümünde Deniz'den hızla uzaklaşan Duru hızını alamayıp kendini Can Manay'ın kollarına bırakmış ve bomba bir sezon finaline imza atmıştı. Yaşananlar sonrası dizinin yeni sezonunun olup olmayacağı merak edilirken, Serenay Sarıkaya'nın Ozan Güven'e sosyal medya hesabından seslenmesi ve ''Gel de başlayalım artık'' demesinin ardından hayranları derin bir nefes aldı.