BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

En güzel Türkçe tabelalara ödül

Denizli'de en güzel Türkçe iş yeri ismi kullanan, en fazla vergi veren ve iş hayatında girişimciliği özendiren firmalara ödül.

Abone ol

Kuruluşunun 6. yılını kutlayan Avrasya Yönetici Sanayici ve İş adamları Derneği (AYSİAD), en güzel Türkçe iş yeri ismi kullanan, en fazla vergi veren ve iş hayatında girişimciliği ile ön plana çıkan kuruluşlara ödül verdi.

Denizli Anemon Otel'de gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, 6 yıldır faaliyette olan derneğin, sanayici ve iş adamlarına destek vermenin yanı sıra, geleneksel hale getirdikleri sosyal sorumluluk ödüllerini devam ettirdiklerini söyledi.

En güzel Türkçe iş yeri ismi veren firmaları tespit ederek, ödüllendirdiklerini belirten Koç, cesur sanayicileri teşvik etmek için girişimcilik, üyeleri arasında en fazla vergi verenlere vergi rekortmenleri ödülleri verdiklerini vurguladı.

PAÜ'YE İŞ HAYATI GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLÜ VERİLDİ
Konuşmanın ardından, 3 dalda dereceye giren kuruluşlara ödül verildi.

İş Hayatı Girişimcilik dalında, 2009 yılında TÜBİTAK'a sunulan proje sayısında ilk üç üniversite arasına giren Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile iki bayan tarafından kurularak ev pastaları üretimi yapan Kafe Mira ve engelli ve kadın girişimciliğine örnek olan Eko Lezzet firmalarına ödül verildi.

En güzel Türkçe iş yeri ismi ödülleri, Şekerci Hacı Şerif, Doyuran Lokantası ve Oba İnşaat firmasına takdim edildi.

AYSİAD üyeleri arasında, vergi rekortmeni olan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, A. Akif Ercan, Ali Önal, İbrahim Cinkaya ve Süleyman Cinkaya'ya ödül ve plaket verildi.

Türk kültürüne hizmet ödüllerine, DRT Televizyonu programcısı Muhammet Karaçay ve Çocuk Edebiyatı yazarı Ahmet Aykol layık görüldü.

Toplantıya, Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Fazıl Necdet Ardıç, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, ödül alan firmaların yetkilileri ve dernek üyeleri katıldı.