BIST 10.471
DOLAR 32,81
EURO 35,25
ALTIN 2.449,12
HABER /  MAGAZİN

En fazla 1000 YTL verirdi

Bülent Ersoy'un boşanmak için mahkemeye verdiği Armağan Uzun'dan çarpıcı açıklamalar.

Abone ol

Bülent Ersoy, sürpriz bir kararla eşi Armağan Uzun’dan boşanmak için dava açtı. Bugüne kadar birçok kez Ersoy ile boşanmanın eşiğine gelen ve her defasında susmayı tercih eden Armağan Uzun , konuştu..

TECAVÜZCÜ COŞKUN DURUMUNA DÜŞTÜM

Sürekli suçlamalarla karşı karkıya kaldığını söyleyen Uzun " ”Ona mı baktın buna mı baktın, niye geç kaldınYapmadığım bir şeyle ilgili sürekli suçlanıyordum. Bu yüzden kavgasız bir günümüz olmadı. Buna tahammül edemedim.Öyle bir niyetim olsa bunu dört duvar arasında yaşardım. Bu yüzden insanları gözünde bile tecavüzcü Coşkun konumuna düştüm" dedi.

EN FAZLA 1000 YTL VERİYORDU

Ersoy'un kendisine maddi yardımda bulunduğunu belirten Uzun "Sonuçta o benim eşim. Giysilerimde yardımı oluyordu. Bana almış olduğu ufak tefek hediyeler oluyordu. Saat aldığı yazılmıştı o doğru. Ama öyle araba, ev gibi şeyler almadı. Benim böyle bir talebim olmadı. Sen benim eşimsin kimsenin yanında mahçup olma. Bir yere gidersin yanında para olsun. derdi ama en fazla bin YTL verirdi" dedi.

KARI-KOCA HAYATI YAŞADIK

Evliliklerinin göstermelik olmadığı sözlerine ekleyen Uzun " Sonuçta biz evliyiz. Bülent Hanım son derece sağlıklı bir bayan ben de çok sağlıklı bir erkeğim. Bu cevap yeterli herhalde. 5 yaşındaki çocuk bile Bülent Hanım’ı tanıyor. Nasıl yapıda olduğunu gelmişini geçmişini bilerek onunla evlenmeyi kabul ettim. Ama birileri manalı bakışlar atıyordu ama bunlar da normaldi. Zaten insanların bakışları her şeyi anlatıyor. Bu yüzden psikolojim ister istemez bozuldu" dedi.